Αστρολογικές προβλέψεις 01/02

Written by on 01/02/2021

Ο Ήλιος στον Υδροχόο και ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, που θα φέρει υπερβολές, εκρήξεις, εντάσεις, καυγάδες, οξυθυμία και σκληρότητα, εγωισμό, ιδιοτέλειας και απαιτητικότητας!

Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και ψύχραιμοι, για να αποφύγουμε ρήξεις!

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Οι φιλικές σου σχέσεις θα κλονιστούν από κόντρες και καυγάδες, γι’ αυτό κράτα την ψυχραιμία σου! Γενικά, μην επαναστατείς χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λάθος συμπεριφορά σου, η νευρικότητα και η έπαρση θα προκαλέσει προβλήματα στο τομέα της καριέρας, αλλά και της οικογένειας! Μην χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην παρασύρεσαι σε λάθη λόγω της έκρυθμης συμπεριφοράς σου, σε επαφές και συζητήσεις! Όχι στα νεύρα και στην βιασύνη σε μηνύματα και τηλεφωνήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή κλονίζεται λόγω της τάσης σου να εξουσιάζεις και να ελέγχεις τα πάντα στις σχέσεις σου! Όχι στις λάθος οικονομικές κινήσεις και στην ερωτική ζήλια! 

ΛΕΩΝ

Μην προκαλείς εντάσεις, τσακωμούς και καυγάδες με το παραμικρό, στην συντροφική ζωή! Θα υπάρξουν πολύ αρνητικές συνέπειες και σοβαρές ρήξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είσαι εκρηκτικός, βιαστικός και επιθετικός στην καθημερινότητα σου και ιδιαίτερα στην δουλειά, πράγμα που θα σου φέρει απώλειες και αρνητικές συνέπειες! Μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΖΥΓΟΣ

Είσαι αρκετά εγωιστής, παρορμητικός, απαιτητικός και εκρηκτικός στην ερωτική ζωή και πολύ πιθανό να χάσεις ευκαιρίες λόγω της συμπεριφοράς σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σε γυρνούν σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, αλλά δεν θα έχεις την ανταπόκριση που θες. Επίσης κράτα την ψυχραιμία σου σε τυχόν οικογενειακούς καυγάδες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια, αλλά και γείτονες κλονίζονται λόγω της τάσης σου για καυγάδες. Προσοχή στα κουτσομπολιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όχι στις σπατάλες γιατί θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα στο πορτοφόλι σου! Προστάτεψε την αισθηματική σου ζωή από εντάσεις και καυγάδες, λόγω της κτητικότητας σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρήξεις και εντάσεις θα υπάρχουν σε όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις, αν δεν προσέξεις! Όχι στα νεύρα, τα ξεσπάσματα, τον εγωισμό και την απληστία! 

ΙΧΘΥΣ

Προστάτεψε τα μυστικά σου, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με απαγορευμένους έρωτες, διότι έρχονται αποκαλύψεις! Μην αφήνεις το άγχος, να σε καταβάλλει!

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background