Αστρολογικές προβλέψεις 25/01

Written by on 25/01/2021

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε καινούριες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά.

ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Αυτό που δε θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι που φτάνουν τα όριά σας ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία. Η μέρα θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά. Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε.

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background