Αστρολογικές προβλέψεις 12/01

Written by on 12/01/2021

ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Τώρα που ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ: Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας. Η κριτική δε σας βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background