Αστρολογικές προβλέψεις 19-20/12

Written by on 19/12/2020

ΚΡΙΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.

ΖΥΓΟΣ: Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background