Αστρολογικές προβλέψεις 16/12

Written by on 16/12/2020

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός.

ΖΥΓΟΣ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ότι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background