Αστρολογικές προβλέψεις 15/12

Written by on 15/12/2020

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτικός και οικονομικός τομέας βελτιώνονται ακριβώς έτσι όπως θες! Πραγματοποιείς μία μεγάλη βαθιά και ουσιαστική επιθυμία και ανεβάζεις ποιοτικά την σεξουαλική σου ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα στον έρωτα, που θα έχει την μορφή ενός γάμου, συγκατοίκησης, εδραίωσης ή και έναρξη μίας νέας ουσιαστικής σχέσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εύνοια θα υπάρξει στο εργασιακό περιβάλλον και θα σου δώσει επαγγελματική σιγουριά, χάρη στην απόδοση σου! Ιδανική εποχή για αλλαγή εμφάνισης ή έναρξη διατροφής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερωτική καθημερινότητα ρομαντική, παθιασμένη αλλά και σταθερή, θα χαρακτηρίσει την ζωή σου! Πολλές και ουσιαστικές οι ευκαιρίες, οι κατακτήσεις και οι επιτυχίες στον έρωτα!

ΛΕΩΝ: Ώρα για μία επανασύνδεση που θα έρθει για να μείνει! Επιπλέον, η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν εύνοια και θετικές ουσιαστικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτίωση ουσιαστική σε κοινωνικές σχέσεις, επαφές, αλλά και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Στόχοι και ιδέες υλοποιούνται!

ΖΥΓΟΣ: Έρχεται ουσιαστική οικονομική εύνοια, λόγω της δικής σου μέχρι τώρα σωστής διαχείρισης. Παράλληλα, μπορείς να περιμένεις σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής και ουσιαστικές επιθυμίες που εκπληρώνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η ώρα διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις αλλά κυρίως ο ερωτικός και ο οικονομικός τομέας, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν σημαντικά! Αλλάζεις εμφανισιακά, είσαι αξιοθαύμαστος και βελτιώνεις ουσιαστικά την ζωή σου και την εικόνα σου, σε όλους τους τομείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κλείνεις επιτέλους παλιές πληγές του παρελθόντος, ξεπερνάς μια και καλή, άγχη και φοβίες και ανανεώνεσαι συναισθηματικά!  Τώρα παίρνεις αποφάσεις για να συνεχίσεις μπροστά και επίσης παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο φιλικός τομέας ενισχύεται σημαντικά αλλά και σε βοηθά έμπρακτα στην διεκδίκηση των στόχων σου ή των ονείρων σου! Σκέφτεσαι λογικά αλλά και με διάθεση αλλαγής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η ώρα να σταθεροποιηθείς στο τομέα της καριέρας, λόγω του καλού κοινωνικού σου στάτους, των μακροχρόνιων προσπαθειών σου, του γοήτρου σου και της αξίας σου! Οι μέρες αυτές είναι η καλύτερη ευκαιρία για ουσιαστική ανέλιξη στην εργασία! 

ΙΧΘΥΣ: Καταφέρνεις να είσαι και αισιόδοξος αλλά και ταυτόχρονα λογικός, πετυχαίνοντας έτσι πολλούς από τους υψηλούς στόχους σου! Εύνοια ουσιαστική σε κοινωνικές επαφές και συζητήσεις!

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background