Πόσο άπιστος είναι κάποιος, σύμφωνα με το ζώδιο του;

Written by on 21/02/2021

Πόσο σταθερό είναι ένα άτομο στην αισθηματική του ζωή; Υπάρχει η τάση για απιστία στο ωροσκόπιο; Με γνώμονα την Αφροδίτη και την θέση της στον αστρολογικό χάρτη, στο συγκεκριμένο άρθρο  θα επικεντρωθούμε στο κατά πόσο ένα άτομο έχει τους δείκτες της σταθερότητας ή της απιστίας στα αισθηματικά του!

Με λίγα λόγια η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη απεικονίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, τις ηθικές μας αξίες, με ποιον τρόπο απολαμβάνουμε τη  ζωή αλλά και τι είναι αυτό που μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Δευτερευόντως η Αφροδίτη μπορεί να μας δείξει τα υλικά αγαθά μας, το χρήμα και τη σχέση μας με αυτό.  Οι όψεις της  Αφροδίτης ωστόσο, είναι καθοριστικές στα προγεγραμμένα για να διαπιστώσουμε με σαφήνεια τον συναισθηματικό κόσμο.

Αφροδίτη στον Κριό

Παρορμητική από την φύση της, ένα άτομο στο οποίο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να τον κάνει κυνηγό με ευθύτητα στον λόγο και αμεσότητα. Βιάζεται αλλά όταν καταφέρει αυτό που θέλει μπορεί να βαρεθεί εξίσου γρήγορα. Το μυστικό εδώ είναι να τον έχεις συνεχώς στην τσίτα και σε εγρήγορση. Ψεύτη δεν μπορείς να τον πεις και για να πάει αλλού θα πρέπει πρότινος να ξεκαθαρίσει τη θέση πριν προχωρήσει στον ή στην επόμενη. Μην ξεχνάμε ότι επειδή βρίσκεται σε ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη είναι από τη φύση της εύθικτη.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στην κυριαρχία της. Η Αφροδίτη ως πλανήτης της ταιριάζει απόλυτα η συγκεκριμένη θέση αφού κυβερνάται κιόλας από εκείνη. Εδώ θα δούμε ένα άτομο πιστό και αφοσιωμένο στις επιλογές του, κτητικό και απόλυτο όμως για αυτό και θα χρειαστεί να είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε όσο κρατήσει η σχέση, αφοσιωμένοι δίπλα του πριν ξεκινήσουμε μία σχέση μαζί του. Αρέσκεται με ένα καλό δείπνο διότι έχει εξιδανικεύσει την γεύση πολύ ψηλά μαζί με τις πολυτελείς απολαύσεις. Δεν απατάει και παραμένει συνήθως πιστό.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η πεταλούδα του ζωδιακού δεν θα ήταν άλλη από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Επικοινωνιακή από τη φύση της θα κάνει τα πάντα να γνωρίσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το φλερτ της δίνει ζωή, αυτοπεποίθηση και τροφή για να συνεχίσει να ζει υγιής. Για να την κερδίσεις και να μη σου φύγει δεν θέλει περιορισμούς, χειραγώγηση και υποδείξεις. Το μυστικό εδώ για να καταφέρεις να μείνει ένα άτομο με Αφροδίτη στους Διδύμους είναι να τον κερδίσεις στο μυαλό, θα πρέπει να είσαι πολύστροφο άτομο γεμάτο κέφι και αισιοδοξία. Απατάει εύκολα ειδικά αν κάνεις το μοιραίο λάθος των περιορισμών.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η θέση της Αφροδίτης εδώ είναι αρκετά συναισθηματική αλλά και παρορμητική. Αυτό που επιθυμεί ένα άτομο με τη συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης είναι να νιώσει την θαλπωρή και την ζεστασιά της οικογένειας. Σε έναν άντρα για παράδειγμα με αυτή τη θέση, σαν πρότυπο θα έχει την μητρική φιγούρα ή θα του λείπει και θα την ψάχνει διαρκώς στις συντρόφους του. Μερικώς ανασφαλής δεν απατάει εκτός και αν παραμεληθεί  και ταυτόχρονα νιώσει την ασφάλεια που χρειάζεται από ένα άλλο άτομο για να του την προσφέρει.

Αφροδίτη στον Λέων

Περήφανη και σταθερή. Ένα άτομο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι ασφαλής για τους ανθρώπους που αγαπά και θεωρεί δικούς του. Έχει ψηλά το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας ειδικά σε άτομα που θεωρεί αδύναμους ή πιο κάτω από αυτόν. Κατά κύριο λόγο δεν απατάει αλλά θέλει συνεχώς την επιβεβαίωση και την επιβράβευση για αυτά τα οποία προσφέρει και για τις προσπάθειες που καταβάλει στην σχέση. Για να μην περάσει από το μυαλό του να κοιτάξει αλλού καλό θα είναι βρίσκεστε και εσείς στο επίκεντρο της προσοχής του να είστε προσεγμένοι εξωτερικά αλλά και εσωτερικά με σωστούς τρόπους ευγενείας και πάντοτε να τον παινεύετε.

Αφροδίτη στη Παρθένο

Η Αφροδίτη εδώ είναι της υπηρεσίας και της προσφοράς. Θέση πτώσης, ζει για να υπηρετεί, δεν αρέσκεται από συντρόφους κάποιου υψηλού κοινωνικού στάτους και μπορεί εδώ να δούμε και να κάνουμε τον συνειρμό της κοντέσας κόρης που ερωτεύεται κάποιον από χαμηλότερη κοινωνική τάξη. Είναι της λεπτομέρειας έχει περίεργα κριτήρια και μερικές φορές κρίνονται ως ασυνήθιστα από τον κοινωνικό περίγυρο αλλά δεν μπορείς να την κατηγορήσεις εν τέλει εύκολα για απιστία.

Αφροδίτη στον Ζυγό

Η Αφροδίτη είναι και εδώ στη θέση της γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός του Ταύρου κυβερνάει και τον Ζυγό. Οπότε από θέση κυριαρχίας έχει αρκετές επιλογές, λεπτεπίλεπτο γούστο και με κίνητρο πάντα τις αρμονικές καταστάσεις αποφεύγοντας με οποιοδήποτε κόστος τις εντάσεις. Από τη στιγμή που έχει αυτό που επιθυμεί, είναι περήφανη για τον σύντροφο που έχει δίπλα της, που θα πρέπει να πληροί οπωσδήποτε τα γούστα και της εξωτερικής εμφάνισης, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Θέση Αδυναμίας. Κατά την άποψη μου η Αφροδίτη ταιριάζει πολύ σε όλα τα ζώδια του νερού. Έτσι και εδώ θα συναντήσουμε πολύ πάθος, ερωτισμό, πόθο και ένταση. Συχνά την συναντάμε να γίνεται η λεγόμενη drama queen και να μαγνητίζει ελαττωματικές καταστάσεις και επίπονες αλλά από μία ασυνείδητη επιλογή που κάνει το ίδιο το άτομο. Τα άτομα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού γίνονται ιδιαίτερα κτητικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλη τη τέχνη του σεξ για να δεσμεύσουν κάποιον. Δεν απατάει γιατί κυριεύεται από εμμονή για συγχώνευση με κάθε ερωτικό σύντροφο εκτός από την περίπτωσης της συνειδητής επιλογής για εκδίκηση.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη της περιπέτειας και της αναζήτησης. Η Αφροδίτη εδώ είναι βαθιά φιλοσοφημένη σε θέματα σχέσεων και θα τη δούμε σχεδόν πάντα να μην κολλάει στα συνηθισμένα κοινότυπα. Μπορεί να ερωτευτεί και να προτιμήσει κάποιον σύντροφο από διαφορετική χώρα με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία χωρίς να σκαλώνει στο τι θα πει ο κόσμος και ο κοινωνικός περίγυρος. Μέχρι να νιώσει ότι αράζει μπορεί να αλλάξει αρκετούς παρτενέρ γιατί χρειάζεται την εμπειρία από σχετικά μικρή ηλικία διότι διαφορετικά μπορεί φύγει εύκολα. Δεν απατάει εύκολα, αλλά φεύγει εύκολα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της χωρίς ντροπή και οίκτο όσα κι αν έχει περάσει με τον οποιονδήποτε σύντροφο. Αν κάνεις το λάθος και περιορίσεις άτομο με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχασες.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Εδώ είναι αρκετά περίεργα τα πράγματα και όπως αναφέρουμε στην αρχή του άρθρου που ισχύει βέβαια για όλες τις θέσεις της Αφροδίτης αλλά και για εδώ καταλυτικό ρόλο θα παίξουν οι όψεις οι οποίες σχηματίζονται στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου δηλώνει αυτό που λέμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Συνήθως αξιολογεί και διαλέγει συντρόφους με ένα υψηλό κοινωνικό στάτους στην κοινωνία, επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά πετυχημένους και καταξιωμένους. Έχει αυστηρά κριτήρια λόγω κυβέρνησης Κρόνου στα συναισθηματικά κάποιες φορές διακατέχεται από ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Δεν απατάει, θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει εφόσον διαπιστώσει εάν ο επόμενος πληροί όλα τα κριτήρια για την ασφάλεια που του χρειάζεται.

Αφροδίτη στον Υδροχοο

 Ο τίτλος εδώ εύκολα που μπορεί να απονεμηθεί στα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι friends with benefits δηλαδή φίλοι με προνόμια. Παρεξηγημένη η συγκεκριμένη θέση από πάρα πολλούς νομίζοντας ότι απατά σωρηδόν. Μεγάλο λάθος η λέξη απάτη δεν την έχει στο μυαλό του όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Προτιμά αντισυμβατικές σχέσεις χωρίς τίτλους που θα μπορούσε από τους υπόλοιπους να χαρακτηριστεί ως φιλική. Του αρέσει η ατελείωτη παρέα με τον σύντροφο αλλά και με τους φίλους και τις παρέες του που θεωρεί την επιλεγμένη οικογένεια του. Είναι σταθερή θέση και δεν απατά τους συντρόφους του αλλά όταν αποφασίσει να φύγει μπορεί να γίνει εντελώς απρόσμενα δίχως προφανή αιτία και λόγο αλλά εφόσον περιοριστεί τον άτομο με Αφροδίτη στον Υδροχόο, αυτό το στοιχείο ενισχύεται σημαντικά.

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της απόλυτης έξαρσης. Μπορούμε πραγματικά να γράψουμε βιβλίο αλλά θα περιοριστούμε μόνο στα πιο σημαντικά και κύρια στοιχεία της συγκεκριμένης θέσης. Ζει για τον έρωτα ή γεννήθηκε για αυτό; είναι ερώτημα που δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά. Ο έρωτας με κίνητρο μόνο τον ρομαντισμό και τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις είναι ο λόγος ύπαρξης των ατόμων με τη συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης. Ο κόσμος θα ήταν ασπρόμαυρος αν δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός του έρωτα που μπορεί ακόμη και να θυσιαστεί για αυτόν. Αν παραμείνει κάπου που δεν επιθυμεί μαραζώνει και φλερτάρει με την μελαγχολία. Τα ερωτικά σκάνδαλα είναι συνηθισμένη κατάσταση εδώ, με παράνομες ή παράλληλες σχέσεις. Δεν είναι η θέση της Αφροδίτης που εμπνέει σιγουριά για αποκλειστικότητα και απατά όταν χαθεί η φλόγα του έρωτα αλλά εάν και εφόσον ο έρωτας έχει απαιτήσει θυσίες οι οποίες έχουν καταβληθεί από το άτομο και τον έχει εξιδανικεύσει μένει εκεί για πάντα.

ΠΗΓΗ:http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background