Και άλλη αναβολή για τον… James Bond

Written by on 22/01/2021

Για έξι ακόμα μήνες πρόκειται να καθυστερήσει η προβολή της ταινίας του James Bond, “No time to die”, αφού η προγραμματισμένη προβολή της για τον Απρίλιο, μετατίθεται για τον Οκτώβριο. Η ανακοίνωση των παραγωγών της ταινίας, έγινε το βράδυ της Πέμπτης και όπως ήταν αναμενόμενο οι χιλιάδες θαυμαστές του γνωστού πράκτορα, απογοητεύτηκαν, βλέποντας πως η αγαπημένη τους ταινία θα καθυστερήσει για μισό χρόνο ακόμα!   

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τους ιδιοκτήτες των αιθουσών προβολής ταινιών, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους, που έχουν δεχτεί καίριο οικονομικό πλήγμα από την εξάπλωση της COVID-19 και την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η νέα ημερομηνία προβολής της ταινίας καθορίστηκε για την 8η Οκτωβρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα των ταινιών Τζέιμς Μποντ, αλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Twitter.

Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp’s Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background