Βασιλιάς ο… Maluma!

Written by on 17/12/2020

Το παγκόσμιο Latin μουσικό είδωλο, ο Maluma βρίσκεται στην Νο1 θέση του Billboard Latin Airplay chart με την συνεργασία του με την Jennifer Lopez για το τραγούδι “Pa Ti”. Αυτή είναι η 20η φορά που φτάνει στην κορυφή του Latin Airplay. To track είναι το 6ο “Νο1” για τον καλλιτέχνη στο Billboard chart αυτή την χρονιά, κάνοντας το 2020 το πιο επιτυχημένο έτος για την καριέρα του στο Latin Airplay. Επιπλέον, ο ίδιος κατέχει ταυτόχρονα και την 2η θέση στο chart με το mega hit του “Hawai”, κάτι που έχει καταφέρει συνολικά 3 φορές στην καριέρα του.

Φέτος, ο Λατίνος superstar έφτασε στην κορυφή με τα τραγούδια “ADMV”, “Que Pena” (σε συνεργασία με τον J. Balvin), “Por Fa” (με τους Feid, Sech, Nicky Jam, J. Quiles και J. Balvin) και “Feel the Beat” με τους Black Eyed Peas. Η απόλυτη επιτυχία ήρθε όμως με το single  “Hawai” που παρέμεινε στην Νο1 θέση του Billboard Hot Latin Songs chart για εννέα συνεχόμενες εβδομάδες, στο Νο1 του Billboard Latin Streaming Songs chart για 10 εβδομάδες και στο Νο1 του BillboardLatin Airplay chart για 4 εβδομάδες. Επιπλέον, το “Hawai” έφτασε στο Νο1 του παγκόσμιου YouTube Chart, στο Νο1 του Billboard Global Excl. US και στο Νο2 του Spotify Global Top 50 chart. Παγκοσμίως το smash hit έχει φτάσει στην κορυφή του ραδιοφώνου, του Spotify και του Apple Music σε πάνω από 17 χώρες.

Τον προηγούμενο μήνα ο Maluma και ο The Weeknd κυκλοφόρησαν ένα μοναδικό remix της παγκόσμιας επιτυχίας μέσω της Panik Records και της Sony Music. O The Weeknd τραγουδάει για πρώτη φορά στα Ισπανικά και αφήνει το στίγμα του με την χαρακτηριστική φωνή του.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background