Θαυμαστές του Τράβις Σκοτ με ψήφισμα ζητούν να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Coachella.

Written by on 28/01/2022

  Ο Τράβις Σκοτ αρχικά ανακοινώθηκε ως ένας από τους κεντρικούς καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης του Μουσικού Φεστιβάλ Coachella, αλλά το όνομά του αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα μετά τους τραγικούς θανάτους στο Φεστιβάλ Astroworld τον Νοέμβριο.

   Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Χάρι Στάιλς θα αντικαταστήσει τον Τράβις Σκοτ ορισμένοι από τους θαυμαστές του ξεκίνησαν τη συλλογή υπογραφών σε ψήφισμα στο Change.org ζητώντας να προστεθεί ο ράπερ στη σύνθεση του Coachella.

   «Αφού το Coachella απομάκρυνε άδικα τον Τράβις Σκοτ για τον Χάρι Στάιλς, πρέπει να κάνουν το σωστό και να τον ξανακαλέσουν αμέσως» αναφέρεται στο ψήφισμα.

   Ο Αμερικανός ράπερ απομακρύνθηκε από το Μουσικό Φεστιβάλ μετά από ένα άλλο ψήφισμα που προέτρεπε τους διοργανωτές του Coachella να μην συμμετάσχει στο πρόγραμμα «εξαιτίας της βαριάς αμέλειας του ίδιου του Σκοτ και της απόλυτης έλλειψης συμπόνιας για την ανθρώπινη ζωή».

   Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος την πρώτη βραδιά του Astroworld στο Χιούστον, τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στη σκηνή ήταν ο Τράβις Σκοτ.

   Το Coachella έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 15-17 και 22-24 Απριλίου στο Empire Polo Grounds στο Ίντιο της Καλιφόρνια.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background