Τα φώτα της Ονειρούπολης έσβησαν, αλλά τα όνειρα μικρών και μεγάλων συνεχίζονται.

Written by on 04/01/2022

 Η ώρα για την ολοκλήρωση της φετινής Ονειρούπολης έφτασε. Τα πολύχρωμα φώτα στον δημοτικό κήπο της Δράμας έσβησαν κι όλοι οι πρωταγωνιστές του πρώτου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2004, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

   Η φετινή Ονειρούπολη ήταν ιδιαίτερη από κάθε άποψη, όχι μόνο λόγω της χαράς και της διασκέδασης που πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά και γιατί τηρηθήκαν σχεδόν πρωτόγνωρα υγειονομικά μέτρα για όσους αποφάσιζαν να την επισκεφθούν, περιμένοντας υπομονετικά στη μία και μοναδική είσοδο για τους γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Αυτό όμως δεν πτόησε χιλιάδες κόσμου να την επισκεφθούν και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο διάστημα των είκοσι εννέα ημερών που διήρκησε η λειτουργία της. 

   Στη σεμνή τελετή λήξης βρέθηκαν επί σκηνής, πέρα από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, τα σκανταλιάρικα ξωτικά και οι αγαπημένες μασκότ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο καλοκάγαθος ήρωας μικρών και μεγάλων Άι Βασίλης, ο οποίος παρέδωσε το κλειδί της Ονειρούπολης στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου Δράμας Λευτέρη Καλλινικίδη.

   Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, ευχαριστίες για τη συνεισφορά όλων των εμπλεκόμενων στην πραγματοποίηση της φετινής Ονειρούπολης, αλλά και με την ελπίδα πως η επόμενη θα διεξαχθεί κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους δεκάδες εθελοντές της διοργάνωσης, οι οποίοι διαχρονικά αποτελούν το θεμέλιο λίθο της και χωρίς την παρουσία τους η Ονειρούπολη δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστή.

   Πάντως, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Ονειρούπολης ήταν ταυτόχρονα και το πρώτο για το νέο έτος, το 2022, και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να κάνει το πιο γούρικο ποδαρικό για τη νέα χρονιά σε έναν τόπο παραμυθένιο. Επισκέπτες από διάφορες περιοχές και φυσικά οι μόνιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης από τη Δράμα βιώσαν ιδιαίτερα συναισθήματα, τρυφερότητα και ρομαντισμό, διασκέδαση και ψυχαγωγία, χαρά και συγκίνηση και φυσικά αγάπη, στο ξεκίνημα του νέου έτους.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background