Ο Ζακ Έφρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Iron Claw».

Written by on 21/06/2022

Ο Ζακ Έφρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Iron Claw» για την οικογένεια επαγγελματιών παλαιστών Βον Έρικ.

Ο Ζακ Έφρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Iron Claw», η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της δυναστείας της πάλης Βον Έρικ.

Το Deadline ανέφερε αρχικά ότι ο Έφρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Μάλιστα, το στούντιο A24 επιβεβαίωσε την είδηση ανεβάζοντας ξανά στο Twitter έναν σύνδεσμο του άρθρου.

Η ταινία ακολουθεί τη διάσημη οικογένεια επαγγελματιών παλαιστών με έδρα το Τέξας. Φυσικά, η οποία είχε τεράστιο αντίκτυπο στην πάλη από τη δεκαετία του 1960, τους θριάμβους και τις δοκιμασίες τους.

Το ταξίδι ξεκίνησε με τον Φριτζ Βον Έρικ γεννημένο ως Τζακ Μπάρτον Άντκινσον. Κορυφαίο αστέρι της Εθνικής Συμμαχίας Πάλης. Ηταν γνωστός για τη λαβή του, “The Iron Claw” και κέρδισε πολλές ζώνες τη δεκαετία του 1960 προτού γίνει πρόεδρος της οργάνωσης.

Ο Φριτζ και η σύζυγός του, Ντόρις, είχαν έξι γιους. Πέντε από τους οποίους πέθαναν πριν από αυτόν, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για την «κατάρα των Φον Έρικ».

Ο Φριτζ Έρικ πέθανε το 1997. Δύο από τους γιους του Κέβιν Βον Έρικ, του τελευταίου επιζώντος αδελφού, που έχει αποσυρθεί από την πάλη, εξακολουθούν να αγωνίζονται σήμερα.

Το 2009, η οικογένεια Βον Έρικ εισήχθη στο Hall of Fame της WWE, αμερικανικής εταιρείας ψυχαγωγίας, η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background