Οργή για τη νέα σεζόν του «The Crown» με τις τελευταίες ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Written by on 18/11/2022

Πηγή αναφέρει πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι εξοργισμένος.

Οργή έχουν προκαλέσει τα σχέδια του Netflix για τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στη νέα σεζόν της σειράς The Crown.

Η πετυχημένη σειρά έχει κατηγορηθεί ότι μπλέκει τα γεγονότα με τη μυθοπλασία και πλέον στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν οι τελευταίες ώρες της Νταϊάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Η σεζόν 5 αναμένεται τον επόμενο μήνα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η σειρά δέχεται επικρίσεις για το πώς παρουσιάζει την ιστορία, δείχνοντας για παράδειγμα τον βασιλιά Κάρολο ότι συνωμότησε εναντίον της μητέρας του.

Diana, Princess of Wales | The Royal Family

Ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας χαρακτήρισε τη σειρά «απεχθή» για μια σκηνή – προϊόν μυθοπλασίας, στην οποία ο πρίγκιπας Κάρολος λέει στη βασίλισσα ότι πρέπει «να την πετάξουν στη φυλακή» επειδή είναι «κακή μητέρα».

Σύμφωνα με τη Sun, ακόμα και τα μέλη της παραγωγής δείχνουν να διστάζουν να γυρίσουν τα συγκεκριμένα επεισόδια. «Αισθανόμαστε σαν να ξεπερνιέται μια πολύ λεπτή γραμμή», αναφέρουν.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ αναφέρει πως ο ίδιος είναι εξοργισμένος που η πλατφόρμα αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Το Netflix επιμένει πως από σεβασμό και μόνο, η σκηνή του ατυχήματος στη σήραγγα Pont de l’Alma στο κέντρο του Παρισιού, δεν θα αναπαραχθεί κατά τη διάρκεια της νέας σειράς.

«Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει πηγή από την παραγωγή στη Sun.

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background