Ολοκληρώθηκε το Bulgari Hotel στο Παρίσι.

Written by on 15/12/2021

 Καινούργια εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχείο φιλοδοξεί να προσφέρει το, με έδρα το Μιλάνο, ολιστικής προσέγγισης αρχιτεκτονικό γραφείο Antonio Citterio Patricia Viel, ολοκληρώνοντας το Bulgari Hotel στην Πόλη του φωτός. Σπάζοντας τους παραδοσιακούς κώδικες της παρισινής αρχιτεκτονικής, το κομψό κτήριο (https://www.instagram.com/p/COdLL8OM5PI/ ) εμπλουτίζει με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό ύφος του το 8ο διαμέρισμα, στην καρδιά του λεγόμενου «χρυσού τριγώνου» του Παρισιού.

   Τόσο το κτήριο όσο και η πρόσοψη σχεδιάστηκαν από το μιλανέζικο γραφείο σε συνεργασία με το γαλλικό αρχιτεκτονικό γραφείο Valode & Pistre· έκαναν χρήση σαφών γραμμών και λεπτών αναφορών στην αρχιτεκτονική της ιταλικής Αναγέννησης, φέρνοντας μια νέα αρχιτεκτονική ταυτότητα δίπλα στα κτήρια της Λεωφόρου George V. Το ξενοδοχείο διαθέτει 76 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένου του Bulgari Penthouse, ενός ρετιρέ με εμβαδόν σχεδόν 400 τετραγωνικά μέτρα και έναν με εμβαδόν 569 τετραγωνικά μέτρα πανοραμικό κήπο δώματος με θέα στα εμβληματικά μνημεία της γαλλικής πρωτεύουσας (https://www.instagram.com/p/CW-7boRN-hJ/).

   Το Bulgari Hotel «καμαρώνει» επίσης για ένα spa με εμβαδόν 1.300 τετραγωνικά μέτρα και μια 25 μέτρων πισίνα, γυμναστήριο, πισίνα υδροθεραπείας, εννιά δωμάτια θεραπείας spa και μια 65 τετραγωνικών μέτρων σουίτα spa. Ως προς την παλέτα των υλικών, οι σχεδιαστές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια χρώματα και υφές που χαρακτηρίζουν τα αδελφάκια του ξενοδοχείου στο Μιλάνο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Σαγκάη και το Πεκίνο: μάρμαρο, μεταξένιες επενδύσεις τοίχου, γρανίτης, ταπισερί και βερνικωμένος ευκάλυπτος συμπληρώνουν το εσωτερικό δημιουργώντας στυλάτη αλλά φιλόξενη ατμόσφαιρα (https://www.instagram.com/p/CXEHh45o7UA/

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background