Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ λέει ότι δεν πρόκειται να δει «ποτέ» το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν

Written by on 12/12/2022

Συμβούλευσε φίλους και γνωστούς να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος, για να μην τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση μεταξύ του Μπάκιγχαμ και των Σάσσεξ.

Αν και το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix έχει προσελκύσει χιλιάδες τηλεθεατές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ανένδοτος και δηλώνει πως δεν πρόκειται ποτέ να το παρακολουθήσει.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αρνείται να δεχτεί πως ο άλλοτε αγαπημένος αδερφός του δημοσιοποίησε τα «μυστικά» της βασιλικής οικογένειας στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα streaming παγκοσμίως.

Συμβούλευσε μάλιστα, φίλους και γνωστούς να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος, προκειμένου να μην τροφοδοτήσουν κατά τον τρόπο αυτό, τη σύγκρουση μεταξύ του Μπάκιγχαμ και των Σάσσεξ.

william_harry_xr

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε στη Sunday Times: «Λέει ότι δεν θα το παρακολουθήσει ποτέ και ξέρω ότι σίγουρα δεν θα το κάνει», με μία άλλη πηγή να συμφωνεί. Τόνισε μάλιστα, πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει επικεντρωθεί στα καθήκοντά του και τον ενδιαφέρει μόνο να συνεχίσει την ιστορία της οικογένειάς του.

Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, αν και παρακολουθούν όσα αφορούν στο Παλάτι μέσα από τις εφημερίδες. Αν και ο Χάρι ήλπιζε η οικογένειά του να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ, προκειμένου να έχουν μια συνολική άποψη για τα όσα βίωσε ο ίδιος και η Μέγκαν, τελικά απογοητεύτηκε.

Όπως φαίνεται όμως, η βασιλική οικογένεια στηρίζει μια εντελώς διαφορετική θεωρία σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην βασιλικό ζευγάρι ότι έζησε όσο βρισκόταν στο Μπάκιγχαμ.

Αναφορικά με το αν δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της οικογένειας να ανταποκριθούν στους «εμπρηστικούς» ισχυρισμούς των Σάσεξ, μια ανώτερη πηγή από το Μπάκιγχαμ δήλωσε στη DailyMail πως δεν προσεγγίστηκαν ποτέ για σχολιασμό, σχετικά με το περιερχόμενο της σειράς. Ωστόσο, οι τίτλοι στην αρχή του ντοκιμαντέρ αναφέρει πως εκείνοι ήταν που αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background