Αλλάζει… μεριά ο παίκτης 456 του Squid Game.

Written by on 29/11/2022

Ο Lee Jung-jae που υποδύεται τον πρωταγωνιστή της σειράς έδωσε μερικές πληροφορίες για τον ρόλο του στη 2η σεζόν.

Το «Squid Game» ετοιμάζεται να επανέλθει στο Netflix με τη συνέχεια των γεγονότων που ακολουθούν τον Seong Gi-hun, γνωστό και ως Παίκτη 456. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται, Lee Jung-jae, παραχώρησε μια συνέντευξη στο GQ όπου και έδωσε μερικές πληροφορίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κατά τον ίδιο, οι φαν του Squid Game θα δουν μία διαφορετική πλευρά του Gi-hun, η οποία πιθανότατα να γύρει περισσότερο προς την «σκοτεινή» μεριά της υπόθεσης.

O Jung-jae εξέφρασε τον ενθουσιασμό του όταν ανέφερε ότι «θα υποδυθεί την πιο σκοτεινή πλευρά του Gi-hun» κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως ο ήρωας να γυρέψει εκδίκηση για όσα του συνέβησαν στην 1η σεζόν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, καθώς και ο ίδιος ο δημιουργός του Squid Game είχε αφήσει παρόμοιο υπονοούμενο.

uAQSK2szH8WoIcexNqdjGmmwyyC

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο (Front Man το Lee Byung-hun) ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο» είχε πει συγκεκριμένα ο Hwang Dong-hyuk.

Η υπόθεση της σειράς

Ευάλωτοι άνθρωποι χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν και εμφανίζεται μπροστά τους μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία του δεύτερου κύκλου.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background