Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί στις 11-16 Φεβρουαρίου.

Written by on 18/01/2022

  Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής και η IMG κοινοποίησαν το επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022.

   Τα σόου θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου και θα είναι συνδυασμός παραδοσιακών επιδείξεων μόδας και ψηφιακών παρουσιάσεων.

   Γνωστοί σχεδιαστές μόδας και brand όπως οι Michael Kors, Tom Ford, Telfar και Coach και αναδυόμενα ταλέντα όπως η Elena Velez και η Alexandra O’ Neal (Markarian), αναμένεται να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του στη φυσική και διαδικτυακή σκηνή.

   Με τα κρούσματα της Όμικρον να αυξάνονται, τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για όλα τα ζωντανά σόου είναι αυστηρά, απαιτούνται χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ισχύουν περιορισμοί στον αριθμό των καλεσμένων.

   Ο Στίβεν Κολμπ, διευθύνων σύμβουλος του CFDA δήλωσε στο Vogue: «Η αμερικανική βιομηχανία μόδας έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Καθώς η παραλλαγή Όμικρον συνεχίζει να δημιουργεί προκλήσεις σε κάθε επίπεδο, ανυπομονώ να δω τους τρόπους με τους οποίους οι σχεδιαστές συνεχίζουν να παρουσιάζουν τις συλλογές τους με δημιουργικούς, καινοτόμους τρόπους, με γνώμονα την ασφάλεια όλων των ενδιαφερόμενων μερών της Εβδομάδας Μόδας».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background