Οι 4 πιο σeξι ταινίες που περιμένουμε το 2022.

Written by on 28/06/2022

Παρόλο που το 2021 μπορεί να μην είχε τις hot ταινίες και σειρές (αν εξαιρέσουμε το Bridgerton!), το 2022 φαίνεται ήδη πολύ υποσχόμενο σε αυτό το κομμάτι.

Κλασικά καυτά ρομάντζα, ερωτικά δράματα θρίλερ, rom – com που γίνονται γρήγορα σeξι. H χρονιά θα έχει απ’ όλα.

MOTHERING SUNDAY

Τεχνικά, αυτό κυκλοφόρησε το 2021, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι διαθέσιμο για streaming στις ΗΠΑ μέχρι το 2022. Η συγγραφέας Jane Fairchild σκέφτεται την πρώιμη ζωή της ως υπηρέτρια που είχε μια ~πολύ αδύνατη~ σχέση με τον αριστοκρατικό γιο ενός γειτονική οικογένεια (The Crown’s Josh Charles). Βασισμένο σε ένα βιβλίο με το ίδιο όνομα, να είστε έτοιμοι για κάποιο καυτό μυστικό σeξ.

DON’T WORRY DARLING

Αυτό είναι κυρίως ένα ψυχολογικό θρίλερ, αλλά *όχι και τόσο spoiler alert* Η Florence Pugh και ο Harry Styles είναι ζεστοί και έχουν τρομερή χημεία μεταξύ του δράματος. Επιπλέον, έχει ήδη γίνει θόρυβος για μια συγκεκριμένη σeξουαλική σκηνή μεταξύ των δύο τους, η οποία έχει να κάνει με τη «γυναικεία απόλαυση». Watermelon sugar high…

DEEP WATER

Θυμάστε «την ταινία όπου ο Ben Affleck και η Ana de Armas ξεκίνησαν να βγαίνουν για λίγο»; Λοιπόν, αυτή είναι η ταινία, ένα ερωτικό θρίλερ για ένα πολύ δυστυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι που επιτρέπεται να έχει όλες τις υποθέσεις. Δεν κυκλοφορεί πλέον στους κινηματογράφους, κάτι που…δεν είναι καλό σημάδι, ίσως, αλλά το βιβλίο παρουσιάζει καυτούς ανθρώπους να κάνουν σeξ πριν τους συμβούν άσχημα πράγματα.

No trailer yet.

BLONDE

Ο De Armas ζωντανεύει τη Marilyn Monroe βασισμένη σε ένα μυθιστορηματικό βιβλίο με το ίδιο όνομα. Η ταινία έχει καθυστερήσει πολύ, αλλά θα πρέπει τελικά να κάνει το ντεμπούτο της το 2022. Μέρος της πρόκλησης μπορεί να προέρχεται από τη βαθμολογία NC-17(!!), αν και πιθανή προειδοποίηση: αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια σeξουαλικά βίαιη σκηνή. Αλλά υπάρχει επίσης άφθονο καυτό συναινετικό σeξ (συμπεριλαμβανομένου ενός διάσημου τριών!) στο βιβλίο—έτσι αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background