Αρνητικά σχόλια δέχεται η Άνα ντε Άρμας για τον ρόλο της Μέριλιν Μονρόε.

Written by on 04/08/2022

 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εννέα μήνες εντατικών μαθημάτων δεν ήταν αρκετοί για να μάθει να μιλάει όπως εκείνη.

Μπορεί η Άνα Ντε Άρμας να είναι «φτυστή» η Μέριλιν Μονρόε στον νέο της ρόλο, όπως φαίνεται όμως δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά με την προφορά. Η ηθοποιός ενόψει της νέας ταινίας του Netflix με τίτλο «Blonde» όπου υποδύεται τη θρυλική σταρ, έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών.Εξαιτίας της κουβανικής της προφοράς.

Ωστόσο, ο Νικ Γουντχάους, πρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ της «Authentic Brands Group», στην οποία ανήκει η περιουσία της Μέριλιν Μονρόε, υποστηρίζει την ηθοποιό.

Μάλιστα, αναφέροντας πρόσφατα στο TMZ: «Η Άνα Nτε Άρμας έχει συλλάβει με τέχνη την ουσία της φωνής της Μέριλιν.Καθώς ήταν γνωστή για την αναπνοή της.Η οποία στην πραγματικότητα ήταν μια τακτική που της δίδαξε ένας λογοθεραπευτής κατά την παιδική της ηλικία για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον τραυλισμό της».

Armas2


Με άλλα λόγια, ο Γουντχάους πιστεύει ότι η προφορά είναι ασήμαντη. Γιατί στην ουσία ο τρόπος ομιλίας της είναι αυτός που θυμούνται οι άνθρωποι και αποτυπώνει την αληθινή Μέριλιν.

Πολλοί είναι εκείνοι που γκρινιάζουν για την προφορά της Άνα. Με μερικούς haters να λένε ότι είναι ενοχλητική. Ενώ και άλλους να αναρωτιούνται αν η Άνα πήρε τελικά κάτι από εννέα μήνες εντατικών μαθημάτων.

Ο Γουντχάους συνέχισε τη συνέντευξή του λέγοντας: «Η Μέριλιν υπήρξε μούσα και έμπνευση. Είχε θαυμαστές όλων των φύλων.Ολων των εθνικοτήτων.Ολων των κοινωνικών στρωμάτων και η επιρροή της θα συνεχιστεί. Δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται για το πώς ένας καλλιτέχνης μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στην κληρονομιά της».

Armas1

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους. Κυρίως όταν πρόκειται για ερμηνείες της Μέριλιν. Η Κιμ Καρντάσιαν και η Μισέλ Γουίλιαμς έδωσαν τη δική τους εκδοχή στη Μέριλιν. Τώρα ήρθε η σειρά της Άνα να το κάνει.

Η ταινία «Blonde» κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο NetflixΠέρα από την προφορά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Κουβανοϊσπανή Άνα είναι το τέλειο «αντίγραφο» της Μέριλιν.

Οι θαυμαστές της Μονρόε θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δουν την ταινία πριν κρίνουν υπενθυμίζοντας στον κόσμο, ότι «υπάρχει ομορφιά στην ερμηνεία».

Ana3

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background