Η τολμηρή πρωτοβουλία της Μέγκαν Μαρκλ.

Written by on 21/09/2022

Μια τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο φέρεται να έχει ζητήσει η Μέγκαν Μαρκλ, πριν από την αναχώρησή της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, για την Καλιφόρνια.

Η μεγαλοπρεπή κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε χθες με δισεκατομμύρια κόσμου να παρακολουθεί. Δέκα ημέρες μετά τον θάνατό της, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, ετάφη τελικά δίπλα στον επί 73 χρόνια σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο καθένας επιστρέφει στη δουλειά του. Ο βασιλιάς Κάρολος στα νέα του καθήκοντα και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στην εντυπωσιακή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια,στα φιλανθρωπικά τους έργα και τις εμπορικές τους συμφωνίες. Πριν όμως πάρουν το αεροπλάνο για την Καλιφόρνια, φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια πολύ τολμηρή κίνηση.

Ο Νιλ Σον, ανταποκριτής ψυχαγωγίας αποκάλυψε ότι άκουσε από «πολύ καλή πηγή» πως η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ’ ιδίας συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο.


«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, να έχει ένα τετ-α-τετ με τον βασιλικά Κάρολο» είπε ο δημοσιογράφος σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.

Αναλύοντας λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής, πρόσθεσε. «Θα ήταν μια ευκαιρία να καθαρίσει λίγο το κλίμα. Nα αναγνωρίσει τα λάθη και να εξηγήσει τη λογική τους πίσω από την σοκαριστική απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια για να ζήσουν ελεύθεροι. Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσετε την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν.


Ωστόσο, ο παρουσιαστής προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές εάν η επιστολή θα είναι αρκετή για να επανορθώσουν οι Σάσεξ με την βασιλική οικογένεια.Δεδομένων των όσων έχουν πει τα τελευταία χρόνια γι’ αυτούς.Αλλά και εν αναμονή της βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών και η οποία αναμένεται να έχει νέες βόμβες για τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα εάν θα καταφέρει τελικά η Μέγκαν να έχει μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο».

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background