Η Μέριλιν Μονρόε «στοίχειωσε» την Άνα Ντε Άρμας στα γυρίσματα του Blonde.

Written by on 12/09/2022

«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας» είπε η ηθοποιός.

Η Άνα ντε Άρμας είναι η νέα Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Blonde», ένα φιλμ που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος.

Οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των υπόλοιπων συντελεστών γύρω από τη νέα ταινία του Netflix είναι αρκετές, με τις πρόσφατες δηλώσεις της ντε Άρμας να «κλέβουν» την παράσταση.

Όπως η ίδια δήλωσε κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένιωθε το πνεύμα της Μονρόε καθώς την υποδυόταν.

Εικόνα

«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας. Ήταν μαζί μας», είπε η ντε Άρμας και πρόσθεσε: «Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο».

Μάλιστα, το φάντασμα της Μονρόε εκδήλωνε τα αισθήματά του αν δεν ήταν ευχαριστημένο με το πώς έβγαινε η κάθε της σκηνή, σύμφωνα με την 34χρονη.

«Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένη. Θα έριχνε τα πράγματα που ήταν κρεμασμένα στους τοίχους καμιά φορά και θα θύμωνε αν δεν της άρεσε κάτι. Μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ μυστηριώδες, αλλά είναι αλήθεια. Όλοι το νιώσαμε», είπε στη συνέχεια.

blonde_main

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Άντριου Ντόμινικ, που βάσισε την ταινία του στο βιβλίο «Blonde» της Τζόις Κάρολ Ότις, είπε πως μερικά από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο διαμέρισμα που η σταρ του Χόλιγουντ με την ψυχικά ασθενή μητέρα της. Ακόμη, αποκάλυψε η σκηνή του θανάτου της Μονρόε γυρίστηκε στο ίδιο δωμάτιο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background