Η LeAnn Rimes μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε στο lockdown.

Written by on 04/08/2021

H Λιάν Ράιμς (LeAnn Rimes) μιλάει για την «σκοτεινή» περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Μιλώντας στο The Verywell Mind Podcast η Ράιμς αναφέρθηκε στο πώς επηρεάστηκε η ψυχική της υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πώς ήταν να επιστρέψει στη σκηνή μετά από ενάμιση χρόνο.


«Δεν νομίζω ότι έχω φύγει ποτέ από το δρόμο για 16 μήνες με τον τρόπο αυτό και για τόσο χρόνο. Επέστρεψα πρόσφατα κάνοντας την πρώτη μου συναυλία και ήμουν τόσο έτοιμη… Και ήταν σαν να μην προηγήθηκε τίποτα… Βγήκα έξω και ήταν σαν να έκανα ποδήλατο, δεν ένιωσα ότι μεσολάβησαν 16 μήνες», είπε.


Η τραγουδίστρια είπε ακόμα ότι «είμαι όλη μου τη ζωή στον δρόμο, δεν είχα ποτέ τόσο πολύ χρόνο για να καθίσω σπίτι. Και το νευρικό μου σύστημα ήταν σαν: “Τι κάνουμε;”. Παρόλο που διαλογίζομαι, εξακολουθούσε να υπάρχει αυτό το είδος ενέργειας που είναι πάντα ενεργό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον χρόνο που πέρασε στο σπίτι.

«Αυτό είναι πραγματικά το βασικό μου επίπεδο. Έτσι, όταν αυτό αφαιρέθηκε, η ψεύτικη ασφάλεια να έχω μια δουλειά όλη μου τη ζωή, τρομοκρατήθηκα, όπως όλοι, συμπεριλαμβανομένου του να νιώθω ότι θα βγω από την πόρτα και θα πεθάνω» πρόσθεσε.
Είπε ακόμα ότι ο εγκλεισμός ήταν μία «πολύ τρομακτική εμπειρία» γι’ αυτήν, αν και μπόρεσε «με πολλούς τρόπους να κάνει ανακατατάξεις».
«[Είχα] μια αρκετά βαριά κατάθλιψη, αλλά τώρα βγήκα από αυτήν.

[Βοήθησε να έχουμε] μια διαφορετική οπτική, γιατί μερικές φορές μπορούμε να είμαστε στον δικό μας κόσμο και να μην μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτόν», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background