Η Lady Gaga θα εμφανιστεί στο «Joker» 2.

Written by on 10/08/2022

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στο σίκουελ του «Joker». Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα που πρόκειται να υποδυθεί.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώτο promo από το «Joker: Folie à Deux» και επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πλάι στον Χοακίν Φίνιξ. Παρόλα αυτά, δεν αναφέρθηκε στο αν θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν, όπως φημολογείτο. Το promo δείχνει μία γυναίκεια φιγούρα, αγκαλιά με τον «Joker».

Joker

Όσα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Wrap», το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum. Εκεί βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ.  Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες σχετικά με την μεταμόρφωση της Lady Gaga σε Χάρλεϊ Κουίν. Χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει ακόμη επίσημο. Η δεύτερη ταινία για τον Joker με τίτλο «Joker: Folie à Deux», το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς.

Το γαλλικό Folie à Deux έχει να κάνει σε μια ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να δώσουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσουν την εμφάνιση του Φίνιξ στο νέο «Joker». Μάλιστα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις.

 Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

Όπως έγινε γνωστό, το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background