Η τηλεπερσόνα Kιμ Καρντάσιαν αγόρασε έπαυλη 70 εκατ. δολαρίων για να γλιτώσει από τον Κάνιε Γουέστ.

Written by on 26/09/2022

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέστη έναν οδυνηρό χωρισμό με τον Κάνιε Γουέστ και τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει τον εαυτό της.

Η επιχειρηματίας αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού, η αξία της οποίας άγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.Ωστόσο,τελικά κατάφερε να την αγοράσει με μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στο σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα και είναι 697 τετραγωνικά μέτρα.

Η έπαυλη είναι ιδιωτική καθώς βρίσκεται στο τέλος ενός μεγάλου δρόμου. Είναι ελάχιστα ορατή και περιβάλλεται από φράχτες.

Ωστόσο, αν και η Κιμ αγόρασε αυτή τη νέα έπαυλη, δεν έχει πουλήσει τη βίλα της στο Hidden Hills. Μια πηγή κοντά στο περιβάλλον των αδελφών Καρντάσιαν αποκάλυψε στο «People» ότι πρόκειται για ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στην παραλία και πως δεν έχει σκοπό να πουλήσει την κατοικία, στην οποία διαμένει αυτή τη στιγμή. 

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η διάσημη τηλεπερσόνα απέκτησε αυτή τη νέα έπαυλη είναι εξαιτίας του Γουέστ. Ο πρώην συζυγός της αγόρασε ένα σπίτι κοντά στο δικό της και η τηλεπερσόνα θέλοντας να πάρει τις αποστάσεις της, αγόρασε μία άλλη κατοικία, για να βρεθεί μακριά του.

«Το σπίτι του Κάνιε είναι πολύ κοντά και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να έχει την ανεξαρτησία της», επιβεβαίωσε η πηγή.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background