Οι γιατροί προειδοποιούν το μοντέλο Κέιτι Πράις πως θα πεθάνει, αν δεν σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις.

Written by on 23/11/2022

Τρομοκρατημένος ο σύντροφός της, την παρακαλά να σταματήσει τα χειρουργεία.

«Πάν μέτρον άριστον» επισημαίνει ο σοφός ελληνικός λαός και την περίπτωση της Κέιτι Πράις φαίνεται πως κάθε λέξη αποκτά απόλυτα κυριολεκτική σημασία. 

Το πρώην μοντέλο, το οποίο μοιράζεται φωτογραφικό υλικό και βίντεο στον κόσμο του OnlyFans, φαίνεται να μην σταματά τις πλαστικές επεμβάσεις, ακόμα και μετά τις προειδοποιήσεις των γιατρών που της τονίζουν, ότι τα χειρουργεία μπορεί να την οδηγήσουν στον θάνατο. 

Σύμφωνα με πηγές του ξένου Τύπου αρκετές είναι οι φορές, που το μοντέλο έχει λάβει σαφείς οδηγίες για να σταματήσει τις πλαστικές, ενώ ο σύντροφός της, Καρλ Γουντς, τρομοκρατημένος, προσπαθεί να την πείσει να ξεφύγει από τα… «μοιραία» χειρουργεία. «Ποτέ στον Καρλ δεν άρεσε πραγματικά η σκέψη να χειρουργηθεί η Κέιτι. Η σκέψη ότι το έχει παρακάνει τον τρομάζει πραγματικά. Ο Καρλ είναι αρκετά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για την Κέιτι. Κάθε φορά που η Κέιτι χειρουργείται, πονάει φρικτά, και αυτό είναι εξαιρετικά άβολο για τον Καρλ να το βλέπει».  

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο σύντροφος του μοντέλου είναι τόσο σοκαρισμένος που την παρακαλά να σταματήσει, ενώ δηλώνει πως την αγαπά για αυτό ακριβώς που είναι: «Εύχεται η Κέιτι να μάθει πότε πρέπει να σταματήσει. Έχει κάνει δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Καρλ αγαπά την Κέιτι γι’ αυτό που είναι και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αυτές τις διαδικασίες».

Katie_Price

Πηγή αποκάλυψε στο ΟΚ! ότι η Κέιτι έχει «εμμονή» με τις αισθητικές επεμβάσεις και μάλιστα πολύ πρόσφατα ενημερώθηκε για τους κινδύνους, τους οποίους διατρέχει το σώμα της.

«Η Κέιτι έχει εμμονή με το χειρουργείο και προσπαθεί συνεχώς να αλλάξει πράγματα στο σώμα της για να αισθάνεται αποδεκτή. Οι κίνδυνοι της χειρουργικής επέμβασης αυξάνονται κάθε φορά και με την ηλικία – και πλέον διατρέχει υψηλό κίνδυνο».

Η Πράις με τη σειρά της φαίνεται να μην ανησυχεί για τις οδυνηρές επιπτώσεις που ενδεχομένως να έχουν οι ενέργειές της. Η 44χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν έχει τίποτε άλλο να πει, παρά μόνο: «Είμαι στα 40 μου, οπότε γιατί όχι; Όλοι ξέρουν ότι θα το κάνω και όλοι με επιλέγουν για αυτό. Θα τα δοκιμάσω αυτά τα πράγματα».

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background