Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μωυσή.

Written by on 20/09/2022

Οι θαυμαστές του ράπερ ισχυρίζονται πως «χειροτέρεψε» μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν και της ρίχνουν όλη την ευθύνη.

Ο Κάνιε Γουέστ προκαλεί για ακόμα μία φορά, με τις δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έχει αρχίσει να δημιουργεί αντιδράσεις. Οι αναρτήσεις του δείχνουν έναν άνθρωπο με ξεκάθαρα «ψυχολογικά προβλήματα», που θέλει να τραβάει συνεχώς την προσοχή πάνω του.

Το νέο story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως δεν άρεσε στο κοινό του, καθώς σε αυτό ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μωυσή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ έγραψε: «Κανείς δεν ρώτησε τον Μωυσή πόσο κοιμήθηκε», αφήνοντας έτσι υπόνοιες και για το «άστατο πρόγραμμα ύπνου» που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάνιε Γουέστ έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Πρόκειται για μια ψυχική νόσο, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στη διάθεση του ατόμου, μανιακές τάσεις, αλλά και κατάθλιψη. Πολλές φορές, ανάμεσα στα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι η έλλειψη ύπνου. Ωστόσο, η αϋπνία λειτουργεί επιβαρυντικά στη νόσο.

Η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν πρόσφατα είχε κάνει γνωστή τη διάγνωσή του μέσω των social media.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της «διαδικτυακής διαμάχης» του Κάνιε Γουέστ με τον τότε, σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον.

Ακόμα και οι επιθέσεις που έκανε ο ράπερ στον κωμικό ηθοποιό, θεωρήθηκαν αποτέλεσμα της διπολικής διαταραχής. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που ο Ye δημοσίευε ασυναρτησίες στα social media ή ακόμα και ατάκες για τον Ντέιβιντσον. Οι οποίες σίγουρα δεν αρμόζουν στην ηλικία του.

Το κοινό του, που παρακολουθεί την πορεία του καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζει πως ο Κάνιε Γουέστ δεν φερόταν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Οι θαυμαστές του μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο ράπερ «χειροτέρεψε» μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν. Ρίχνοντας σε εκείνη όλη την ευθύνη για την κατάστασή του. 

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background