Ο Γουλφ Βαν Χάλεν εξέφρασε δυσαρέσκεια που έχασε το Grammy Καλύτερου Ροκ Τραγουδιού.

Written by on 06/04/2022

Ο Γουλφ Βαν Χάλεν, γιος του αείμνηστου θρυλικού rocker, Έντι Βαν Χάλεν εξέφρασε απογοήτευση που δεν κέρδισε Grammy για το Καλύτερο Ροκ Τραγούδι.

 Ο Βαν Χάλεν, προτάθηκε για το τραγούδι του «Distance», το οποίο έγραψε για τον αείμνηστο πατέρα του, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Van Halen. Το βραβείο κέρδισαν οι Foo Fighters για το «Waiting on a War».

 «Ήρθαμε, είδαμε, αλλά ΔΕΝ νικήσαμε και δεν πειράζει!» έγραψε ο Γουλφ Βαν Χάλεν σε ανάρτηση στο Twitter μετά την τελετή απονομής των βραβείων. «Έχω μια υπέροχη βραδιά με τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες στον κόσμο μου».

 «Ο πατέρας δεν κέρδισε και την πρώτη φορά που προτάθηκε, οπότε φαίνεται ότι ακολουθώ τα βήματά του αρκετά καλά» πρόσθεσε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Έντι Βαν Χάλεν για Grammy το 1985.

 Ο Γουλφ Βαν Χάλεν παρακολούθησε την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων με τη σύντροφό του, Αντράια Όλσοπο, και τη μητέρα του, ηθοποιό και σταρ του Food Network, Βαλερί Μπερτινέλι η οποία αποκάλυψε στο ET πόσο περήφανη είναι που ο γιος ήταν ήταν υποψήφιος για Grammy. 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background