Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η συνεργασία μου με τον Μάθιου Πέρι ήταν εφιάλτης.

Written by on 16/11/2022

«Η ταινία μας σταμάτησε τότε, λόγω του εθισμού του» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης στο εξωτερικό, καθώς ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του, αλλά και τις σχέσεις του με άλλους celebrities.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δηλώνει μεγάλη φαν του ηθοποιού, αν και ακόμα δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του. Ωστόσο, αποκάλυψε πως η συνεργασία μαζί του στο παρελθόν, ήταν εφιαλτική.

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το βιβλίο, αλλά έχω διαβάσει αποσπάσματά του», είπε η 57χρονη στο Yahoo και πρόσθεσε: «Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι ένας πολύ αστείος συγγραφέας, όπως είναι και πολύ αστείος άνθρωπος. Είναι ένας απίστευτα προικισμένος κωμικός. Ο τρόπος του με τις λέξεις είναι φανταστικός».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια είχε συνεργαστεί μαζί του στην ταινία «Serving Sara», στην οποία ο Πέρι έχει αναλάβει να εξυπηρετήσει την Χάρλεϊ με τα έγγραφα του διαζυγίου της.

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτόν. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν εφιάλτης η συνεργασία μαζί του εκείνη την εποχή και όπως είναι πλέον γνωστό, η ταινία μας σταμάτησε τότε, λόγω του εθισμού του», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν δύσκολο. Προφανώς περνούσε πολύ άσχημες στιγμές, αλλά ήταν ακόμα γοητευτικός. Ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος, με τον οποίο μπορούσες να συνεργαστείς. Όμως, μπορούσες να δεις εύκολα πως υπέφερε», συμπλήρωσε.

Προφανώς, αναφέρεται στον εθισμό που είχε ο σταρ των «Friends» στα φάρμακα Vicodin και το αλκοόλ. Στο βιβλίο του έκανε μία αναδρομή στις 5.000 συναντήσεις του με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, τις 15 προσπάθειες αποτοξίνωσης, αλλά και τη συνήθεια που είχε να παίρνει 55 Vicodin τη μέρα.

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background