Ντοκιμαντέρ για τον Nipsey Hussle ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Written by on 16/11/2022

«Τα λόγια του, η φιλοδοξία και οι πράξεις του έχουν παραμείνει μαζί μου μέχρι σήμερα, συνεχίζει να εμπνέει όχι μόνο εμένα και την εταιρεία μας, αλλά ανθρώπους από όλο τον κόσμο» δήλωσε ο παίκτης του NBA.

Ντοκιμαντέρ για τον Nipsey Hussle ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή πριν από τρία χρόνια, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο Λος Άντζελες, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Όπως αποκάλυψε ο πρωταθλητής του NBA, θα συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής «SpringHill Company» του Μάβερικ Κάρτερ και τη «Hussle’s Marathon Films», προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του αδικοχαμένου ράπερ στη μουσική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, το ντοκιμαντέρ δεν θα αφηγείται μονάχα την ιστορία του Airmiess Joseph Asghedom, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά, αδημοσίευτα πλάνα και συνεντεύξεις του. Επιπλέον, μεγάλα ονόματα της ραπ σκηνής, όπως ο Snoop Dogg και ο Diddy θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από τον Nipsey Hussle.

«Είναι απίστευτη τιμή για εμένα και την SpringHill που μπορούμε να μοιραστούμε την ιστορία και την κληρονομιά του Nipsey με τον κόσμο», δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και συμπλήρωσε: «Χρησιμοποιούσε το δώρο που του δόθηκε για να ενδυναμώσει, να εμπνεύσει και να ανυψώσει την κοινότητά του. Τα λόγια του, η φιλοδοξία και οι πράξεις του έχουν παραμείνει μαζί μου μέχρι σήμερα. Συνεχίζει να εμπνέει όχι μόνο εμένα και την εταιρεία μας, αλλά ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όσο και ο Μάβερικ Κάρτερ θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ. Ο τίλος που θα φέρει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, όπως και η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

«Είναι τεράστια ευθύνη να αφηγηθείς την ιστορία του Nipsey Hussle μαζί με την οικογένειά του και τη Marathon Films, με τέτοιο τρόπο που να αποτυπώνει όλες τις πτυχές της ζωής του, από την παιδική του ηλικία μέχρι και τον αντίκτυπο που είχε στην κοινότητά του και τον πολιτισμό γενικότερα. Η κληρονομιά του είναι πολλά περισσότερα από μουσική. Καθόρισε τον ακτιβισμό και το τι σημαίνει να μην ξεχνάς ποτέ από πού ήρθες», δήλωσε ο Κάρτερ.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background