Η Disneyland του Παρισιού γιορτάζει τα τριάντα χρόνια της, προσφέρει ένα κοστούμι της Στέλλα Μακάρντνεϊ στη Μίνι Μάους.

Written by on 27/01/2022

H Disneyland του Παρισιού γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια της και προσφέρει, με την ευκαιρία αυτή, στη Μίνι Μάους ένα κοστούμι που υπογράφει η Βρετανίδα σχεδιάστρια Στέλλα Μακάρτνεϊ, πέραν των νέων θεαμάτων που οργανώνει, όπως έγινε γνωστό σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Από τα εγκαίνιά της στις 12 Απριλίου του 1992 στο Σεσί, στο Σεν ε Μαρν, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τη γαλλική πρωτεύουσα, η Disneyland Paris έχει υποδεχθεί 375 εκατομμύρια επισκέπτες και απασχολεί πλέον 16.000 υπαλλήλους.

Από τις 6 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια της και, με την ευκαιρία, η διάσημη σχεδιάστρια Στέλλα Μακάρτνεϊ πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην Disneyland του Παρισιού.

«Θα ήθελα η Μίνι να φορέσει το πρώτο της κοστούμι στην Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, οπότε σχεδίασα ένα από τα εμβληματικά μου κοστούμια, ένα μπλε σμόκιν, χρησιμοποιώντας υφάσματα που προέρχονται από «υπεύθυνες» πηγές», εξηγεί η Αγγλίδα σχεδιάστρια, γνωστή για την περιβαλλοντική δέσμευσή της, σε ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Αυτή η νέα εκδοχή της υπογραφής της με πουά κάνει τη Μίνι Μάους ένα πραγματικό σύμβολο της προόδου για μια νέα γενιά. Θα το φοράει προς τιμή του μήνα της ιστορίας των γυναικών, τον Μάρτιο του 2022», συμπλήρωσε.

Η συνεργασία δεν σταματά εκεί, καθώς ένα μπλουζάκι με τη Μίνι θα πωλείται με αφορμή τη διεθνή ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών στα καταστήματα της Στέλλα Μακάρτνεϊ στις 8 Μαρτίου και μια συλλογή με έμπνευση από την ταινία Fantasia θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Άλλη μια καινοτομία για την επέτειο των τριάντα χρόνων: ένα καθημερινό θέαμα 200 drone, που σχεδιάστηκε με τη στήριξη της εξειδικευμένης εταιρείας Dronisos, με έδρα το Μπορντό. Είναι η πρώτη φορά που ένα πάρκο της Ντίσνεϊ χρησιμοποιεί τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη για ένα καθημερινό θέαμα πάνω από το κάστρο του, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι μετρά 63 καταστήματα, για τα οποία δημιούργησε 350 νέα προϊόντα που θα είναι αφιερωμένα στα 30 χρόνια της.

Πέραν της επετείου, η άλλη «μεγάλη στιγμή» που αναμένεται είναι τα εγκαίνια «φέτος το καλοκαίρι» του Avengers Campus, που θα είναι αφιερωμένο στο σύμπαν της Marvel.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background