Ματαιώθηκε η ταινία Dallas Sting με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι.

Written by on 19/09/2022

Ανώνυμη επιστολή καταγγέλει πως ο άνθρωπος, γύρω από τον οποίο «περιστρέφεται» η ταινία, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια.

Μόλις έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Dallas Sting» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι, η εταιρεία παραγωγής Skydance Media ανακοίνωσε τη ματαίωσή της.

Η απόφαση ελήφθη καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έλαβαν «ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις πτυχές της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται η ταινία», αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η πλοκή τοποθετήθηκε το 1984. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας κοριτσιών του Ντάλας που ταξίδεψε στην Κίνα και κόντρα στις πιθανότητες, νίκησε μερικές από τις καλύτερες γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Η ταινία θα είχε ως βάση τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Dallas Sting», Μπιλ Κίντερ. Ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να υποδυθεί τον Κίντερ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε νίκες επί της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Κίνας και τελικά της Ιταλίας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Το σενάριο της ταινίας είχαν υπογράψει οι Liz Flahive και Carly Mensch. Ενώ τη σκηνοθεσία η Kari Skogland.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία ακυρώθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του Κίντερ που στάλθηκαν στην εταιρεία παραγωγής. Σε μια επιστολή από άγνωστη πηγή, ο Κίντερ κατηγορήθηκε ότι αποκαλούσε τις παίκτριες με «ακατάλληλα ψευδώνυμα» και ότι άγγιξε μία από αυτές «πάνω από τα ρούχα της».

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κίντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι η επιστολή «ήταν αρκετά κρυπτογραφημένη». «Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν συνέβη ποτέ», είπε.

Πηγή από την παραγωγή, ανέφερε πως όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη.Καθώς θεωρούσαν πως άξιζε να ειπωθεί η ιστορία μιας ομάδας εκείνης της εποχής, ειδικότερα όταν πρόκειται για γυναίκες.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background