Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια αποχής.

Written by on 20/09/2022

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον.

Μετά από χρόνια απουσίας, η Κάμερον Ντίαζ επέστρεψε στην υποκριτική.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δήλωσε πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα για αυτή την επιστροφή, καθώς της φαίνεται πως πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix. Στο πλευρό της πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Φοξ.

Παρά το γεγονός ότι η Κάμερον Ντίαζ δεν έχει υποδυθεί κάποιον ρόλο από το 2014 στη μουσική παραγωγή «Annie», παραδέχεται πως κάποια πράγματα έχουν παραμείνει στη μνήμη της.

«Νιώθω και νευρική και ενθουσιασμένη. Υπάρχει κατά κάποιον τρόπο η μνήμη, το έκανα για κάποιον καιρό και σαν διαδικασία, μου έχει μείνει. Αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά», δήλωσε η ηθοποιός.

«Έχω κάνει επίσης, άλλες δύο ταινίες με τον Τζέιμι Φοξ, γεγονός που είναι εκπληκτικό. Η τελευταία που έκανα ήταν μαζί του και η πρώτη ταινία της επιστροφής, επίσης μαζί του. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις μαζί του, είναι επαγγελματίας και πολύ ταλαντούχος. Και το να μπορέσω να δουλέψω μαζί του ξανά θα είναι πολύ διασκεδαστικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, παραδέχτηκε πως το μόνο που την αγχώνει είναι το αν θα μπορεί τελικά, να «ακολουθήσει» τον Φοξ στην ταινία, καθώς «είναι σαν άλογο κούρσας» κι εκείνη απέχει χρόνια από το αντικείμενο. «Θέλω να μπορώ να τον στηρίξω. Είμαι λίγο νευρική σχετικά με αυτό», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background