Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας The Whale με τον Μπρένταν Φρέιζερ.

Written by on 10/11/2022

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, μιας και η ερμηνεία του ηθοποιού έχει συζητηθεί όσο λίγες αυτό το διάστημα.

Το «Whale», η «Φάλαινα», με τον Μπρένταν Φρέιζερ έχει συζητηθεί όσο λίγες ταινίες φέτος, με την ερμηνεία του ηθοποιού να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου.

Πριν από λίγο, η Α24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Whale» και δίνει μία γενναιόδωρη γεύση από τα πλάνα του δράματος.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Whale»:

Η συγκίνηση του Φρέιζερ για το θερμό χειροκρότημα στο Φεστιβάλ Λονδίνου
Ο 53χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του. Η ερμηνεία του έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και φυσικά το ιδιαίτερο χειροκρότημα που έλαβε από το κοινό στο φετινό Φεστιβάλ του Λονδίνου, ήταν κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσεμα ο Φρέιζερ να συγκινηθεί και να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε κάποιος από το κοινό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου πριν από λίγο καιρό, ο Μπρένταν φαίνεται να υποκλίνεται, μπροστά στο ατελείωτο χειροκρότημα του κοινού, πριν αγκαλιάσει τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι και τον σεναριογράφο Σάμιουελ Ντ. Χάντερ.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background