Το ζευγάρι των bodybuilders Killer Sally που τα στεροειδή τους οδήγησαν στην αλληλεξόντωση.

Written by on 28/11/2022

Βodybuilding, κακοποιήσεις, πορνογραφία, προδοσίες και ένας φόνος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η αληθινή ιστορία πίσω από το «Killer Sally» του Netflix.

Η Σάλι ΜακΝίλ μπορεί να φαίνεται τολμηρή και θρασύς, με σωματική διάπλαση που της έχει χαρίσει τίτλους και έναν στρατό θαυμαστών που ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν για να εξασκήσει πάνω τους πολεμικές λαβές, αλλά στην πραγματικότητα ζούσε σε έναν κύκλο κακοποίησης τόσο από τους γονείς όσο και από τον σύζυγό της, Ρέι ΜακΝίλ.

Όλα αυτά έγιναν γνωστά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 1995, όταν κάλεσε την αστυνομία για να ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον σύζυγό της, αφού πρώτα έχει προσπαθήσει να της επιτεθεί.

Ακολούθησε μια μακρά και δύσκολη δίκη η οποία επικεντρώθηκε σε δύο πράγματα – ήταν πράξη αυτοάμυνας ή ήταν μια πικραμένη σύζυγος με προβλήματα θυμού, που επιτέθηκε σε έναν σύζυγο που επρόκειτο να την αφήσει για μια άλλη γυναίκα;

Το ντοκιμαντέρ «Killer Sally» του Netflix εμβαθύνει και στις δύο πλευρές αυτής της διαμάχης. Στα μάτια του νόμου, είναι μια ένοχη γυναίκα, με τον εισαγγελέα Ντάνιελ Γκόλντσταϊν να την παρουσιάζει ως κάποια που «απλώς δεν θα μπορούσε να έχει κακομεταχειριστεί» και να δηλώνει στο δικαστήριο: «Είναι νταής και τραμπούκος. Η Σάλι ΜακΝίλ κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα των φύλων και να γίνει ένας άνθρωπος που είναι βίαιος και επιθετικός». Αργότερα θα επιμένει σε αυτή τη δήλωση στο ντοκιμαντέρ, υποστηρίζοντας ότι «ένα βίαιο άτομο δεν γίνεται να είναι μια κακοποιημένη γυναίκα».

Αλλά η αλήθεια είναι πολύ πιο περίπλοκη από αυτό.

killer_sally_in__1_

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background