Η Μπέλα Χαντίντ κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Written by on 16/09/2022

Το διάσημο μοντέλο συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της σειράς «Ramy» στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu.

Η Μπέλα Χαντίντ έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική, στη σειρά του Ράμι Γιούσεφ, με τίτλο «Ramy». Η συμμετοχή της στην τρίτη σεζόν της σειράς της «Hulu» ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Σε αυτό, το μοντέλο εμφανίζεται μονάχα για λίγα δευτερόλεπτα, όμως έχει αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές για τον «τρόπο που γράφει στην κάμερα».

Η Μπέλα Χαντίντ θα υποδυθεί τη Λένα, μια γυναίκα, η οποία θα βγει ραντεβού με τον καλύτερο φίλο του Ράμι, Στιβ στο Muslim Match.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline, η Μπέλα δεν θα εμφανιστεί σε ένα μόνο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, αλλά σε αρκετά από αυτά. Σε συνέντευξή του στο GQ, ο Ράμι Γιούσεφ αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας της Μπέλα Χαντίντ θα είναι αρκετά… ιδιαίτερο.

Αν και αρχικά, προοριζόταν για «σύντροφος» του Ράμι, η Λένα τελικά θα συνδεθεί με τον Στιβ. «Όλος ο κόσμος πίστευε ότι η πρώτη μου δουλειά στην υποκριτική θα ήταν κάτι σέξι και αισθησιακό. Τελικά, χαίρομαι που θα υποδυθώ έναν τόσο παράξενο χαρακτήρα. Αυτό λέει πολλά», δήλωσε η Μπέλα Χαντίντ στο GQ.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για να δει το τοπ μόντελ στη μικρή οθόνη, καθώς η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background