Ο Άστον Κούτσερ μαζί με τον δίδυμο αδελφό του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Written by on 07/12/2022

Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ‘Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) εμφανίζεται μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Μάικλ για τις ανάγκες της εκπομπής «The Checkup With Dr.David Agus» της Paramount+.

Στο απόσπασμα ο ηθοποιός μιλάει για τις ενοχές που αισθανόταν για την δική του επιτυχία σε σχέση με την υγεία του αδελφού του: «Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός; Και ο αδελφός μου να γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, μετά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, μετά να πάθει θρόμβωση».

Ο Άστον Κούτσερ μαζί με τον δίδυμο αδελφό του σε τηλεοπτική εκπομπή -  ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Όταν ο  δρ. Ντέιβιντ ‘Αγκους ρωτά τα αδέλφια γιατί απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, ο Μάικλ απαντά με ειλικρίνεια: «ζήλια σίγουρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Στο κλιπ ο ‘Αστον Κούτσερ φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ κάποια στιγμή με τον αδελφό του, συγκινημένοι, πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου.  Το ET μίλησε με τον δρ. ‘Αγκους πριν από την πρεμιέρα και αποκάλυψε ότι είναι γιατρός του ‘Αστον και φίλος του εδώ και πολύ καιρό. Πρόσθεσε ότι «ο αδελφός του ζει στο Κολοράντο, έχει μια αξιοσημείωτη φυσιολογική ζωή, μια καταπληκτική οικογένεια και είναι πολύ επιτυχημένος».

Τα τρία πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα 6 Δεκεμβρίου ενώ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα υπόλοιπα επεισόδια.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background