Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ χρεώνει 150.000 δολάρια την προπόνηση στο γυμναστήριό του.

Written by on 11/10/2022

Ο διάσημος ηθοποιός μαζεύει τα χρήματα για καλό σκοπό καθώς βοηθάει άπορα παιδιά σε όλες τις ΗΠΑ.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι χρεώνει 150.000 δολάρια την προπόνηση στο γυμναστήριο του που βρίσκεται στο Venice Beach της Καλιφόρνια, το δημοφιλές Gold’s Gym.

Μάλιστα αυτή την Κυριακή είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με δύο συνεργεία και το καθένα από αυτά πλήρωσε το παραπάνω ποσό αλλά τα χρήματα πήγαν σε καλό σκοπό.

Ο Άρνολντ πήγε στο μέρος που έγινε διάσημος το Venice Beach για να βοηθήσει τον Μόρις Φλάνκμπαουμ από τη Φλόριντα να γυμναστεί υπό τις οδηγίες του. Ο Φλάνκμπαουμ και η οικογένειά του γυμνάστηκαν από τον «Εξολοθρευτή» προκειμένου να έρθουν σε φόρμα.

Οι Φλάνκμπαουμ είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη γενναιόδωρη προσφορά τους για τον έρανο της φιλανθρωπικής οργάνωσης «After-School All-Stars», τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός δημιούργησε πριν από 30 για να βοηθήσει παιδιά φτωχά σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός After-School All-Stars
Η φιλανθρωπική οργάνωση «After-School All-Stars» παρέχει στα παιδιά προγράμματα μετά το σχολείο και δραστηριότητες άσκησης. Επί του παρόντος, το ίδρυμα βοηθά περίπου 100.000 παιδιά σε 60 πόλεις της χώρας.

Οι άνθρωποι που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν δώρισαν περίπου 5,2 εκατομμύρια δολάρια, από το ποσό αυτό, τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν αποκλειστικά από τη δημοπρασία.

Ο ηθοποιός δώρισε επίσης προσωπικά του ρούχα ενώ πρόσφερε επί πληρωμή και μια βόλτα με το στρατιωτικό του τανκ.

Οι συμμετέχοντες στον έρανο πλήρωσαν 50.000 δολάρια και είχαν την ευκαιρία να δουν όχι μόνο τον Σβαρτσενέγκερ, αλλά και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Ντάνι ντεΒίτο και έναν από τους πιο τρομερούς κακούς της δεκαετίας του ’90, τον Ντολφ Λούντγκρεν.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background