Αμπερ Χερντ: Δεν κατηγορώ τους ενόρκους.

Written by on 15/06/2022

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας φανταστικός ηθοποιός, δεν κατηγορώ τους ενόρκους, δήλωσε η Αμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν τα social media, λέγοντας ότι ο σχολιασμός στο διαδίκτυο για την υπόθεση ήταν «άδικος» απέναντί της.

Η Άμπερ Χερντ έδωσε συνέντευξη στο NBC και είπε:

«Δεν κατηγορώ [τους ενόρκους] -Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός»

Η Χερντ, ωστόσο, επέκρινε τους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, λέγοντας ότι ήταν αδικαιολόγητα και συντριπτικά στο πλευρό του Ντεπ σε όλη τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων.

Ένα άρθρο του NBC που συνοδεύει την τη συνέντευξη της Χερντ σημείωσε πώς το hashtag #justiceforjohnnydepp (δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ) στο TikTok είχε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια προβολές. Ενώ το #justiceforamberheard (δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ) συγκέντρωσε περίπου 80 εκατομμύρια.

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα. Η για το τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η Χερντ.

«Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι νομίζει πως στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση.Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο»

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background