Οι Aerosmith ακύρωσαν συναυλία τους 2 ώρες πριν την έναρξη- Αγωνία για την υγεία του 74χρονου Τάιλερ

Written by on 05/12/2022

Η ανακοίνωση ξαφνικής αδιαθεσίας του Στίβεν Τάιλερ, της ψυχής του θρυλικού συγκροτήματος των Aerosmith έχει ανησυχήσει τους φαν τους που θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια για την κατάστασή του. 

Το διάσημο ροκ γκρουπ μόλις δύο ώρες πριν από την εμφάνισή του στο Λας Βέγκας με επίσημη ανακοίνωση στα social media ακύρωσε την εμφάνισή του καθώς επικαλέστηκε μία ξαφνική αδιαθεσία του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Aerosmith ανέφερε στο Instagram:

«Με πολύ μεγάλη απογοήτευση αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε το σημερινό σόου στο Λας Βέγκας, λόγω της αδιαθεσίας του Στίβεν που δεν μπορεί να εμφανιστεί. Αναμένεται να επανακάμψει για το σόου της Δευτέρας στο Λας Βέγκας. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη που ενημερώνουμε τελευταία στιγμή».

Aerosmith bring entire back catalogue to Universal Music Group -  Independent.ie

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που οι Aerosmith ακύρωναν live εμφάνιση. Τον περασμένο Μάιο ακύρωσαν ξανά μία εμφάνισή του, με την ίδια δικαιολογία, ότι δηλαδή ο Στίβεν Τάιλερ ένιωθε αδιάθετος.

Τότε είχε γίνει γνωστό ότι ο frontman του συγκροτήματος είχε υποτροπιάσει και είχε εισαχθεί σε κέντρο απεξάρτησης. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας αδελφός Στίβεν έχει εργαστεί για τη νηφαλιότητά του για πολλά χρόνια. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι για να προετοιμαστεί να βγει στη σκηνή και την ανάγκη να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρόσφατα υποτροπίασε και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Λυπούμαστε πραγματικά που ενημερώνουμε τους θαυμαστές και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το πρώτο μας σετ ημερομηνιών στο Las Vegas Residency αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, γιατί εκείνος επικεντρώνεται στην ευημερία του. Θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις μας για το 2022 ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω, το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε συντετριμμένοι που ταλαιπωρήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς θαυμαστές μας που συχνά διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να έρθουν στα σόου μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και για την υποστήριξή σας στον Στίβεν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» ανέφερε η ανακοίνωση τον περασμένο Μάιο.

ΠΗΓΗ:GOSSIP-TV.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background