Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Λεβίν. Στην φόρα τα ένοχα μυστικά.

Written by on 22/09/2022

Νέες «παράνομες» συνομιλίες του Άνταμ Λεβίν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς κι άλλες γυναίκες βγάζουν στη φορά τα ένοχα μυστικά του frontman των Maroon 5.

Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.

Η Σάμερ αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους. Ενώ άφησε μάλιστα, να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.«Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», ακούγεται να λέει.

Σύμφωνα με την κοπέλα, εκείνη και ο Λεβίν βλέπονταν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που μέσα σε λίγες μήνες, τερμάτισαν τη σχέση τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, φέτος δηλαδή, ο 43χρονος μουσικός της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα… περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».

Αυτή τη φορά, μία κωμικός, ονόματι Μαρίκα, δημοσίευσε μια σειρά από συνομιλίες της με τον τραγουδιστή.

Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Λεβίν δείχνει να της στέλνει μηνύματα και να αναφέρει: «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός». Χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Μία ακόμα κοπέλα, η Άλισον Ρόσεφ, έσπευσε επίσης να μοιραστεί δημόσια τα προσωπικά της μηνύματα με τον Άνταμ Λεβίν.Μάλιστα, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε φαν της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Ρόσεφ του είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background