Συλλογή κοσμημάτων ουδέτερη ως προς το φύλο θα κυκλοφορήσει ο οίκος Balmain.

Written by on 19/01/2022

Ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain εισέρχεται στον κλάδο της υψηλής κοσμηματοποιίας με μια νέα, ουδέτερη ως προς το φύλο πρόταση που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Balmain Fine Jewellery συνεργάζεται με τον Όμιλο Adorisa, ο οποίος ιδρύθηκε στο Παρίσι το 2021 και διευθύνεται από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της De Beers Jewelers, François Delage, για τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την εμπορία και την προώθηση συλλογών κοσμημάτων για οίκους μόδας και υψηλής ραπτικής.

Η συλλογή θα είναι η πρώτη εκλεπτυσμένων κοσμημάτων του οίκου μόδας, θα διοχετεύει το δημιουργικό όραμα του διευθυντή δημιουργικού του Balmain, Olivier Rousteing και θα αντικατοπτρίζει επίσης το τολμηρό και χωρίς αποκλεισμούς πνεύμα του ιστορικού οίκου μόδας, αναφέρεται σε δήλωση του brand.

Συνολικά 32 σχέδια σχεδιασμένα στο Παρίσι και κατασκευασμένα στη Γαλλία από «ηθικό» χρυσό 18 καρατίων και ορυκτά όχι από εμπόλεμες ζώνες περιλαμβάνονται στην πρώτη συλλογή.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Balmain, Jean-Jacques Guével διευκρίνισε σε δήλωση: «Τα εκλεπτυσμένα κοσμήματα είναι, φυσικά, μια φυσική επέκταση του σύμπαντος πολυτελείας του Balmain. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με τον Όμιλο Adorisa σε αυτή τη νέα πρόταση και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη μοναδική συνεργασία».

ΠΗΓΗ:AΠΕ ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background