Ο Jay Z συμμετείχε με την Alicia Keys στα Tony Awards και έκανε το κοινό να παραληρεί

Written by on 19/06/2024

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανς του Μπροντγουέι – και τους μουσικόφιλους – οι οποίοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα την περασμένη Κυριακή, στην έναρξη των βραβείων Tony Awards, όταν ο Jay Z συνόδευσε την Alicia Keys, στην τελετή βράβευσης που διεξάγεται κάθε χρόνο.

Οι δυο τους, όπως μεταδίδει η εφημερίδα “Independent”, τραγούδησαν την επιτυχία τους “Empire State of Mind”, κάνοντας το κοινό της Νέας Υόρκης να παραληρεί.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο μιούζικαλ της Alicia, “Hell’s Kitchen“, το οποίο ήταν προτεινόμενο για Καλύτερο Μιούζικαλ. Άλλα υποψήφια μιούζικαλ στην ίδια κατηγορία ήταν τα “Illinoise“, “The Outsiders“, “Suffs” και “Water for Elephants“.

Οι ηθοποιοί του “Hell’s Kitchen“, ξεκίνησαν το κομμάτι πριν ανέβει στη σκηνή η Alicia, που έκανε την έκπληξη.

“Έπρεπε να κάνω κάτι τρελό! Είναι η πόλη μου!”, είπε η Keys.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φάνηκαν να χαίρονται ιδιαίτερα, όταν έκανε την εμφάνισή του ο Jay – Z.

“Η εμφάνιση της Alicia Keys με τον Jay Z στα Tony Awards και το ντουέτο τους, “New York state of Mind“, στα βραβεία Tony στο Lincoln Center, είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στα βραβεία Όσκαρ, εδώ και δέκα χρόνια”, ανέφερε ο συντάκτης πολιτιστικών ειδήσεων των New York Times στο X.

“Ο Jay Ζ στα Tony τα σπάει. Το Hell’s Kitchen, μόλις πούλησε πάρα πολλά εισιτήρια. Αυτό σημαίνει επιτυχία για αυτούς, ό,τι και να γίνει”, σημείωσε ο χρήστης Maxwell Haddad.

Το ντουέτο της Alicia Keys με τον Jay Z, ήταν μία από τις πολλές μουσικές παραγωγές που ενθουσίασαν το κοινό των Tony Awards, κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ανάμεσα σε αυτούς που τραγούδησαν στη διάρκεια της βραδιάς, ήταν ο θίασος του “The Who’s Tommy”, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού μέλους της ροκ μπάντας, Peter Townsend στην κιθάρα.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background