Ο Chris Martin απαντά στις εκκλήσεις για ακύρωση της συναυλίας του στη Μαλαισία

Written by on 22/05/2023

Ο αρχηγός των Coldplay, Chris Martin, απάντησε στις εκκλήσεις που αφορούν την ακύρωση της συναυλίας με το συγκρότημά του στην Μαλαισία.

Πρόσφατα ο Νασρουντίν Χασάν, ηγέτης του Ισλαμικού κόμματος της Μαλαισίας (PAS), ζήτησε να ακυρωθεί η συναυλία τους στο Εθνικό Στάδιο της Κουάλα Λουμπούρ Bukit Jalil, στις 27 Νοεμβρίου.

“Τι θέλει η κυβέρνηση, να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ηδονισμού και διαστροφής σε αυτή την χώρα; Σας συμβουλεύω απλώς να ακυρώσετε τη συναυλία αυτού του βρετανικού συγκροτήματος στη Μαλαισία. Δε φέρνει τίποτα καλό στη θρησκεία, τη φυλή και τη χώρα”, ανέφερε.

Μετά το αίτημα του Νασρουντίν Χασάν να ακυρωθεί η συναυλία, η οποία θα είναι η πρώτη του συγκροτήματος στη χώρα, αρκετοί υπουργοί, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του.

Ο Κρις Μάρτιν παρενέβη με συνέντευξή του στον Εθνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μαλαισίας HITZ.

“Κάθε φορά που συναντώ Μαλαισιανούς νιώθω αίσθηση αγάπης και ζεστασιάς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη συναυλία μας. Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους, όλες τις θρησκείες”, σημείωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

“Όλοι οι ηγέτες, όλοι οι υποστηρικτές, κανείς δεν αποκλείεται. Θέλουμε πραγματικά να έρθετε στη συναυλία μας, να αισθανθείτε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τον καθένα να είναι ο εαυτός του. Όποιος δεν είναι χαρούμενος που ερχόμαστε λυπούμαστε, αλλά σας αγαπάμε κι εμείς”, κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα ΕΔΩ

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background