Νέο άρωμα λανσάρει η Μπιγιόνσε

Written by on 23/07/2023

Μετά την έναρξη του βορειοαμερικάνικου σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας της, με τίτλο η “Renaissance World Tour”, η Μπιγιόνσε (Beyoncé), ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου αρώματος από τριαντάφυλλο και γιασεμί σαμπάκ.

Είναι το νέο άρωμα που κυκλοφορεί μετά το “Rise“, το 2014. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, το άτιτλο “eau de parfum”, που δημιουργήθηκε στη Γαλλία, θα κοστίζει 160 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Οι νότες κορυφής του αρώματος, αποτελούνται από κλιμεντίνη και χρυσό μέλι, με τις νότες βάσεις, να περιέχουν μύρο Ναμίμπια και χρυσό κεχριμπάρι. Οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται το Νοέμβριο, ενώ σε κάθε αγορά θα περιλαμβάνεται ένα “ιδιαίτερο δώρο”.

Σημειώνεται ότι η σταρ, έχει λανσάρει πλήθος σειρών αρωμάτων, μεταξύ των οποίων το “heat” το 2010, να θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα αρώματα σε πωλήσεις όλων των εποψών, με διάσημη υπογραφή.

Αυτή τη στιγμή η Μπιγιόνσε, περιοδεύει στις ΗΠΑ στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της. Σύμφωνα με το Billboard,  περιοδεία της στην Ευρώπη, πούλησε ένα εκατομμύριο εισιτήρια και κατέγραψε εισπράξεις ύψους 154 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Διαβάστε παρόμοια νέα ΕΔΩ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background