Νέο άλμπουμ με τίτλο Guts για την Olivia Rodrigo

Written by on 30/06/2023

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ολίβια Ρονρίγκο (Olivia Rodrigo) με τον τίτλο  “Guts“.

Με τον στενό της συνεργάτη Νταν Νίγκρο (Daniel Nigro) στην παραγωγή, οι θαυμαστές πήραν σήμερα 30 Ιουνίαυ μία πρώτη γεύση, με την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο “Vampire”.

“Για μένα, αυτό το άλμπουμ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις μεγαλώνοντας και στην προσπάθεια να καταλάβω ποια είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου”, ανέφερε η τραγουδίστρια σε δήλωσή της”. “Νιώθω σαν να μεγάλωσα δέκα χρόνια από τα 18 ως τα 20. Ήταν μια τόσο έντονη περίοδος αμηχανίας και αλλαγών. Νομίζω ότι όλα αυτά, είναι μέρος της ανάπτυξης και ελπίζω ότι το άλμπουμ θα το αποτυπώσει αυτό”, δήλωσε.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Variety, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενθουσίασε το κοινό με το πρώτο της τραγούδι “Drivers licence”.

Το πρώτο, τέσσερις φορές πλατινένιο άλμπουμ “Sour”, που κυκλοφόρησε το Μάϊο του 2021 με 11 τραγούδια, χάρισε στη Ροντρίγκο τρίς βρβαβεία grammy και έφτασε στην κορυφή, ως το παρθενικό άλμπουμ του 21ου αιώνα, με τη μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας στο Billboard 200.

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα ΕΔΩ

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background