Μήνυση στη Μαντόνα γιατί τους «έστησε» σε συναυλία

Written by on 11/11/2019

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, δέχθηκε μήνυση από ένα θαυμαστή της επειδή αποφάσισε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής της σε μια προγραμματισμένη συναυλία της.

Η μήνυση αφορά την συναυλία της Μαντόνα στο Μαϊάμι που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Nate Hollander, o θαυμαστής της που κατέθεσε μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αγοράσει εισιτήρια για την συναυλία αξίας 1.024 δολαρίων. Η απόφαση της εταιρείας παραγωγής να αλλάξει την ώρα έναρξης της συναυλίας, μέρος της περιοδείας «Madame X», έκανε έξαλλο τον θαυμαστή της και δεν ήταν ο μόνος.

Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/Shutterstock (10222625er) Madonna Billboard Music Awards, Show, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, USA – 01 May 2019 Wearing Erdem, Custom

Η μια ώρα διαφορά δυσκολεύει τον ίδιο και όπως υποστηρίζει δεν θα μπορέσει με αυτές τις συνθήκες να παρακολουθήσει την συναυλία.

Αντίστοιχα παράπονα προς την βασίλισσα εκφράζονται τελευταία και στα social media, με θαυμαστές της να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους για αλλαγή ώρα σε αρκετές συναυλίες της αλλά ακόμα και αργοπορία της ίδιας να εμφανιστεί στη σκηνή.

Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν ότι σε συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Λας Βέγκας η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Hollander ισχυρίζεται πως προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τα εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερε, επειδή λόγω της αλλαγής ώρας, η αξία μεταπώλησης των εισιτηρίων θα είναι χαμηλότερη από την αξία αγοράς τους.

Τι απάντησε η Μαντόνα

Το περασμένο Σάββατο η ποπ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα από τη σκηνή. Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο twitter φαίνεται να λέει στο κοινό «Είναι κάτι που πρέπει όλοι να καταλάβετε. Μια βασίλισσα ποτέ δεν αργεί».

Πηγή: in.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background