Η Taylor Swift απέρριψε πρόσκληση συμμετοχής στο podcast της Meghan Markle

Written by on 27/06/2023

Η Taylor Swift, φέρεται να αρνήθηκε να συμμετάσχει στο podcast “Archetypes”, της Μέγκαν Μάρκλ (Meghan Markle) στο Spotify, παρά το γεγονός ότι έλαβε “προσωπική επιστολή” από την δούκισσα του Σάσσεξ.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Spotify τερμάτισε τη συμφωνία με τη Meghan Markle  και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Μετά την παραίτησή τους από μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, υπέγραψαν πολλές συμφωνίες δημιουργίας περιεχομένου, με κολοσσούς της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανόμενης της σουηδικής εταιρείας αναπαραγωγής μουσικής και του Netflix.

Το τριετές συμβόλαιό τους με το Spotify, που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2020, ήταν ύψους 15.7 εκατ. αγγλικών λιρών. Επικαλούμενη μυημένους που γνωρίζουν το θέμα, η Wall Street Journal ανέφερε στις 15 ιουνίου, ότι η εταιρεία παραγωγής του δούκα και της δούκισσας Archewell Audio, απέτυχε να εκπληρώσει τα “απαιτούμενα κριτήρια παραγωγικότητας”, για να δικαιολογηθεί η αμοιβή.

Η δούκισσα του Σάσσεξ, φέρεται να έστειλε προσωπική επιστολή στην τραγουδίστρια Τέϊλορ Σουίφτ (Taylor Swift), ζητώντας της να συμμετέχει στην εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκαν οι Mariah Carey, Serena Williams και Paris Hilton. 

Ωστόσο, η Τέϊλορ Σουίφτ, απέρριψε την πρόσκληση μέσω αντιπροσώπου.

Την περασμένη εβδομάδα, η δημοσιογράφος του Bloomberg, Ashley Carman, μίλησε επίσης με “πρόσωπα που γνωρίζουν την κατάσταση”, για τις ιδέες που είχε ο πρίγκιπας Χάρι για ένα podcast.

Επικαλούμενη αμφιλεγόμενες πηγές, ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, πρότεινε συνεντεύξεις με “αμφιλεγόμενους καλεσμένους”, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ και του ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, με θέμα την παιδική τους ηλικία και το πώς τους διαμόρφωσε ως ενήλικες.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε παρόμοια θέματα ΕΔΩ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background