Η Kylie Minogue έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στη Μαντόνα

Written by on 08/09/2023

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue), έστειλε εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης στη Μαντόνα, μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την εισαγωγή της στην εντατική.

Το μήνυμα συμπαράστασής της, ήρθε μετά την πρόσφατη παραμονή της τραγουδίστριας του “Like a prayer”, στο νοσοκομείο, λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης”, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια μάνατζέρ της, Γκάι Όσεαρι και η 64χρονη ποπ σταρ, αναγκάστηκε να αναβάλει μια σειρά από εμφανίσεις, λόγω ανησυχίας για την υγεία της.

Σε δηλώσεις της στο E!, η Κάιλι Μινόγκ είπε ότι συμπάσχει μαζί της και θέλει να ενώσει τη φωνή της, μαζί με εκείνες όλων των θαυμαστών, για να ευχηθεί στη Μαντόνα “ταχεία ανάρρωση”.

“Συμπάσχω με όσους κάνουν περιοδείες, αλλά ειδικά με τις γυναίκες που κάνουν περιοδείες. Νομίζω ότι είναι λίγο περισσότερη δουλειά για εμάς και μας επιβαρύνει συνολικά”, αποκάλυψε στη συζήτηση. “Σίγουρα θα πάρω το εισιτήριό μου και θα πάω να δω τη Μαντόνα, όταν επιστρέψει στις συναυλίες”, ανέφερε.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background