Ενόψει νέου άλμπουμ της η Tinashe εξομολογείται

Written by on 24/09/2023

Για το πώς δραπέτευσε από το σύστημα των μεγάλων δισκογραφικών εταιριών, για το εμπνευσμένο από τη σειρά “Sex and the city”, κλιπ του νέου της σίνκλ “Needs”, και για πολλά άλλα, μίλησε η Tinashe στο Dazed, ενόψει της κυκλοφορίας μέσα στο Σεπτέμβριο νέου άλμπουμ της.

Το να παίρνω εγώ η ίδια, όλες τις δημιουργικές αποφάσεις, ήταν απολύτως διαφορετικό, απ΄ό,τι είχα να κάνω πριν“, είπε αναφερόμενη στη συμφωνία που είχε κάνει με την RCA και η οποία λύθηκε κατόπιν αιτήματός της το 2019· ακολούθησαν δύο εξαιρετικά άλμπουμ – το “Songs for you” το 2019 και το “333” το 2021 – και τώρα ετοιμάζεται για νέα επιτυχία με το νέο της άλμπουμ.

Στο κλιπ για το νέο σίνγκλ “Needs”, η Tinashe και έξι φίλοι της αφηνιάζουν μέσα σε ένα άδειο σούπερμάρκετ. “Το θέλαμε να έχει αυτή την παράτολμη, παιχνιδιάρι ενέργεια”, λέει η τραγουδίστρια, λες και η ομάδα είχε “μπουκάρει σε αυτό το σουπερμάρκετ και έκανε μέσα  σε αυτό, ένα είδος after – hours party”.

Το κλιπ σηματοδοτεί αλλαγή του πώς η Tinashe θέλει να την βλέπουν καθώς εισέρχεται στην εποχή του άλμπουμ BB/ANG3L.

Θέλω να δίνει την αίσθηση λες και αυτό το άλμπουμ σου ψιθυρίζει στο αυτί”, εξομολογείται. Στην ερώτηση κατά πόσον ο στίχος “had a bonanza/Peaches, bananas”, ήταν ο λόγος για τον οποίο, αποφάσισε τα γυρίσματα να γίνουν μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, απάντησε: “Υπάρχει και ένας στίχος για το ότι το σώμα μου είναι ένας μπουφές. Αυτό αμέσως με έκανε να σκεφτώ να είμαι μέσα σε έναν μπουφέ σε ντέλι ως παρουσίαση και μου θύμισε το “Sex & the city”, όταν η Samantha κάλυψε με σούσι το σώμα της. Αυτό ήταν μια αναφορά που ήθελα (https://www.youtube.comwatch?v=1RFLY62LrHO)”.

“Σκεφτόμουν μέρη όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα και το ήθελα να είναι κάποιο είδος καθημερινού χώρου – δεν το ήθελα να είναι στούντιο ή κάτι τέτοιο. Το ήθελα να είναι σαν την αληθινή ζωή γιατί πολύ από αυτή τη (νέα) περίοδο, έχει να κάνει με το να με γνωρίσουν και να δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει εδώ οικειότητα. Οπότε, το ήθελα να δίνει την αίσθηση λες και είναι οικείος χώρος, που όλοι ξέρουν και τον οποίο επισκεπτόμαστε διαρκώς μέσα στην καθημερινότητά μας (https://www.instagram.com/p-Cv-JnENLEv7/)”πρόσθεσε.

Για το ότι λύθηκε το συμβόλαιο με την RCA, είπε πως το ότι ανεξαρτητοποιήθηκε, την ενδυνάμωσε και “ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνιδα, να εμμένω στις αποφάσεις μου και να εμπιστεύομαι τα ένστικτά μου”, είπε.

Αυτό το Φθινόπωρο, ξεκινά τουρνέ με τη ράπερ Shygirl – “είμαστε φαν της μουσικής η μία της άλλης”, λέει – και κατά πόσον το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πριν την τουρνέ απάντησε:

Ναι! Έρχεται πολύ σύντομα… κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο…”

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background