Βιογραφική ταινία για τον Άντονι Κίντις των Red hot Chilli Peppers

Written by on 21/01/2024

Βιογραφική ταινία για τον αρχηγό των Red Hot Chilli Peppers, Άντονι Κίντις (Anthony Kiedis), ετοιμάζεται από τη Universal Pictures.

Σύμφωνα με Deadline, το στούντιο έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη βιογραφία του Κίντις το 2005, “Scar Tissue”, η οποία εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, τις μάχες με τον εθισμό και τη δημιουργία των Red Hot Chilli Peppers.

Ο Άντονι Κίντις, θα είναι παραγωγός στην ταινία μαζί με τον επί χρόνια μάνατζερ των Red Hot Chilli Peppers, Γκάι Οσίρι, και τον μεγιστάνα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας, Μπράιαν Γκρέιτζερ.

Στη βιογραφία του ο τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος, αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα του και τον θάνατο του πρώτου κιθαρίστα των Chilli Peppers, Χίλελ Σλόβακ, από υπερβολική δόση ηρωΐνης, πώς αυτός και ο μπασίστας των Red Hot Chilli Peppers, Flea, κράτησαν το συγκρότημα ζωντανό και πολλά άλλα.

Η Universal Pictures, υποσχεται ότι η μεταφορά των απομνημομνευμάτων του Κίντις, θα είναι “ένα συγκλονιστικά ειλικρινές πορτραίτο ενός καλλιτέχνη, εθισμένου και αρχηγού”. “Μετάνιωσα λίγο για το βιβλίο γιατί υπήρξε κάποιος πόνος. Αλλά μετά, άρχισα να βλέπω το μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο.

Ο κόσμος το διάβαζε σε νοσοκομεία, φυλακές και σχολεία και είχε θετική επίδραση”, δήλωσε ο τραγουδιστής των Red hot Chilli Peppers, σε συνένετευξή του στην εφημερίδα The Sun, το 2016.

“Συνειδητοποίησα ότι το νόημα συγγραφής αυτού του βιβλίου, δεν ήταν για μένα, αλλά για να δείξω ότι κάποιος μπορεί να πάει μέχρι και να επιστρέψει πίσω και να έχει μια παραγωγική, ευτυχισμένη, πετυχημένη, ενδιαφέρουσα ζωή.

Και έτσι, όποια ντροπή, πόνο, δυσκολία ή ενόχληση πέρασα, αξίζει τον κόπο γιατί έχω πολλούς ανθρώπους που με πλησιάζουν, λέγοντας ότι τα παιδιά τους το διάβασαν και επανήλθαν χάρη σε αυτό”.

Η περιοδεία “Unlimited Love Tour”, των Chilli Peppers, συνεχίζεται στις 28 Μαΐου στο Ρίτζφιλντ της Ουάσινγκτον και περιλαμβάνει συναυλίες στο Σόλτ Λέικ Σίτυ, το Τορόντο, το Μπάφαλο, προτού ολοκληρωθεί στο Σαιντ Λούις, στις 30 Ιουλίου.

Οι Kid Cudi, Ken Carson, Otoboke Beaver, Seun Kuti & Egypt80, Wand και IRONTOM, θα είναι ειδικοί καλεσμένοι.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background